תגובות קשות ברשת לסרטון מזעזע המשתמש בקברים של חללי צה"ל כדי להתנגד לרפורמה המשפטית.
את הסרטון פרסם הבוקר, כתב מעריב ושדר רדיו 103 בן כספית שכתב: "אח שכול יזם את הסרטון הזה "חללי צה"ל מצטרפים למחאה". בעקבות מאות תגובות קשות שקיבל הוא מחק את הסרטון.


בסרטון נראה בית קברות צבאי ועלי דגלי ישראל (הדגלונים הונחו על ידי משרד הביטחון כמו בכל שנה לפני יום הזיכרון), והכתובית מציינת כי חללי צה"ל מצטרפים גם למחאה.
פרשן חדשות 12, עמית סגל, צייץ בזעזוע על הסרטון: "מכל המיצגים המחליאים, וברוך השם היו כאלה מכל הצדדים, סרטון שמשתמש במצבות של חללי צה״ל ומגייס אותם למחאה נגד החקיקה המשפטית הוא שיא השיאים. אבישי עברי נשחט חי לפני ארבע שנים על שבריר פריים מחלקה צבאית. הזעזוע בררני".
גם שמעון ריקלין, שדר עכשיו 14 צייץ נגד הסרטון: "הסרטון של ״חללי צהל מצטרפים למחאה״ שקידם בן כספית. אינו הראשון בביזוי חיילינו היקרים. הוא רק המשך לטקס הזכרון המשותף והבזוי עם ״הפלשתינים״ ביום היחיד שמוקדש לזכרון חיילי צהל שנפלו. כוחות הרשע לא יתנו לנו דקה אחת של תום וקדושה. ויתאמצו לחלל ולהוזיל את כל מה שיקר. אבא תרחם כמה רוע".
תגובות
תפסיקו לשמוע ולקרוא את בן.. הוא מזמן איבד עצמו לדעת,חלק נכבד בתעמולה,שקר וכזב.
בן כספית צודק ביביסטים-כת
השמאל מביא הרבה שאול,והסמולנאצים הם מחלה ממארת וסופנית
לחבורת הילדים האוטו-אימונים הסגורים כל רגע עמית סגל כאן חבית זבל שם. זה יותר מעיד עליכם מאשר עליו!!!! אם הסגורים צריכים לגבש לעצמם דעה, חשוב להם שיגידו להם את זה בצורה מוסמכת. אחרת חס וחלילה אין לזה תוקף. פאתטי!!!!
הלכה המדינה... לא רצו מדינה עם הלכה אז קבלו 'הלכה המדינה...'כי היהדות מכבדת את זכרם של הנופלים הי'ד
אנשים שלא יודעים לצחוק בסוף מתים חחחחחח פשוט אין קץ לגיחוך כמה מגוחכים אתם ואנחנו יכולים עוד להיות? שטיפת מוח זה כנראה הדבר שמדליק יהודים והם משתלחים איש באחיו. פאתט!!!!
השמאל ינצל את השואה,המתים, הרס הכלכלה והחברה העיקר להביס את הימין ולחזור לעמדות ההשפעה והכוח והכסף. חייבים לא לרחם עליהם ולפעול כמותם- באכזריות לא מתחשבת (למרות שזה מאוד קשה לימין). להלחם בהם בכל הכוח, בקשיחות ואכזריות עם דמעות בעיניים...בסוף הם יבינו שהם המיעוט האלים ועד היום ריחמנו עליהם ועל האחדות..
מי ירד יותר נמוך אין ספק שמה שאתה תכנה ימין ואני אכנה חולנים מאתגר מאד את הצד השני למסיבה!!!