"מודה לך על מה שעשית"

גלנט למפקד דובדבן: "זו זכות גדולה ואין ראוי ממך"

שר הביטחון יואב גלנט שוחח עם המפקד הסרוג של יחידת דובדבן, סא"ל ד' שנבחר להדליק משואה: "אתה מהווה דוגמא אישית, לא רק לחיילים שלך ביחידה אלא לכל לוחמי צה"ל"

גלנט למפקד דובדבן: "זו זכות גדולה ואין ראוי ממך"
צילום: סא"ל ד' מפקד יחידת דובדבן (דובר צה"ל)

שר הביטחון יואב גלנט שוחח עם המפקד הסרוג של יחידת ״דובדבן״ סגן אלוף ד׳, שישיא את משואת צה״ל בטקס המשואות ביום העצמאות ה-75 למדינת ישראל: ״אתה מהווה דוגמא אישית לכלל הלוחמים, ומייצג את צה״ל בצורה היפה ביותר״

שיחת שר הביטחון עם מפקד דובדבן| צילום: גלנט מדבר עם סא"ל ד' (ניקול לקסבי, משרד הביטחון)

בשיחה אומר לו גלנט: "התקשרתי בשביל לברך אותך באופן אישי, ואת יחידת דובדבן וכל לוחמי צה״ל באופן כללי, זו זכות גדולה ואין ראוי ממך. אני מודה לך על מה שעשית, על מה שאתה עושה עם יחידת דובדבן בכל יום ועל מה שלוחמי צה״ל עושים שנה אחר שנה מאז קום המדינה עבור מדינת ישראל וביטחון אזרחיה".

חדשות סרוגים

"אתה מייצג את צה״ל בצורה היפה ביותר שאפשר לחשוב עליה. אני זוכר היטב את הברק בעיני הלוחמים בדובדבן, וכמי שהסתכל הרבה פעמים על הלוחמים, אתה רואה את תחושת השליחות – למפקד היחידה יש תפקיד מכריע בדבר הזה".

"אני מסתכל על הדרך שעשית, וזה מייצג את ליבת העיסוק של צה״ל. החוויות שעברת, הן לא קלות ברמה האישית. אתה חווה את חווית הקרב יום יום, בפעולות התקפיות, זו לא תופעה שגרתית בכל מקום. אתה מהווה דוגמא אישית, לא רק לחיילים שלך ביחידה אלא לכל לוחמי צה״ל".

תגובות

3
3
נתן
19.04.23

שר הבטחון טועה ומטעה 8200 יותר טובים. את זה כולם יודעים כשהוא יצא לאזרחות את מי יעדיפו?

2
דוד
17.04.23

בחירה ראויה שבאה להוכיח שבנטל לוקחים חלק לא רק סרבנים למינהם.

1
Moon
23.04.23

ימזכיר לי את השקר ההסטורי של בר כוכבה,