מקרה נוסף של אלימות נגד נשים בישראל: צעירה בת 26 מהיישוב הבדואי כסייפה הובאה הלילה (ראשון) לתחנת מד"א בערד על ידי אחיה כשהיא מחוסרת הכרה ועם סימני אלימות קשים על גופה. הפראמדיקים בתחנה קבעו את מותה במקום, ובמשטרה פתחו בחקירה בחשד לרצח.

בהמשך דווח כי אחיה של האישה, תושב כסייפה בן 28, נעצר לאחר שהודה בפני השוטרים כי "שחטתי אותה". לפי החשד, האח שיסף את גרונה של אחותו בתוך רכבו וגרם למותה, ולאחר מכן הביא אותה לתחנה והוביל את השוטרים לרכב. מהמשטרה נמסר כי מפקד מרחב נגב, תת-ניצב נחשון נגלר, קיים הערכת מצב בזירת האירוע.

זו הפעם העשירית מתחילת שנת 2023 שבה מדווח על אישה שנרצחת בישראל. רק בשבוע שעבר דווח על אישה בת 76 שנמצאה ללא רוח חיים בביתה ברחוב הרצל בעיר רחובות, כאשר צוותי מד"א שהוזעקו למקום מצאו את גופתה על הספה בסלון וקבעו את מותה במקום. בעלה שנכח בזירה נעצר על ידי המשטרה, ונלקח לחקירה בחשד שרצח אותה.

מחקירה ראשונית של האירוע עולה כי הבעל, שתואר כניצול שואה בן 88, התקשר הבוקר למוקד מד"א ואמר כי אשתו במצב קשה. הפראמדיקים שהגיעו לזירה מצאו כאמור את האישה ללא הכרה ועם סימני אלימות קשים על גופה, ומיד הזעיקו את המשטרה שעצרה את הגבר. שכנים הגרים בבניין של בני הזוג סיפרו כי נשמעו צעקות מדירתם לפני הגעת הצוותים הרפואיים.