מבזקים
סרוגים

מיכאל בן דוד: "אני בחרדות זה משתלט לי על הגוף"

מיכאל בן דוד, נציג ישראל לאירוויזיון 2022 וזמר ישראלי אהוב, מספר בפוסט אינסטגרם חשוף ונוגע ללב על החרדות שהוא חווה כתוצאה מהמצב הביטחוני ומהקרע בעם

כ"ב ניסן התשפ"ג
מיכאל בן דוד: "אני בחרדות זה משתלט לי על הגוף"

מיכאל בן דוד, נציג ישראל באירוויזיון הקודם, מספר על התקפי חרדה שחווה.

הזמר הישראלי, שניצח בתוכנית הריאליטי 'הכוכב הבא לאירוויזיון' וייצג את ישראל בתחרות האהובה בשנת 2022 עם השיר I.M, מספר בסרטון אותו העלה לחשבון האינסטגרם הפרטי שלו על הפחדים מהמצב במדינה.

בסרטון, משתף בן דוד על מצבו הנפשי בתקופה האחרונה: "אני בימים האחרונים הולך לישון בחרדות, כל מה שקורה במדינה וזה מעבר להפגנות ולזה שאנחנו כל כך חצויים. זה כל הרצח הזה של המשפחה וזה שני הנערים, האחים שנהרגו, הפחד הזה. כל הדרך לצפון אני מתתי מפחד, אני בלילות הולך לישון ואני בחרדות אני מפחד אני לא רגוע, זה משתלט לי על הגוף, יצאו לי פצעים מהלחץ".

את הסרטון סיים בן דוד במסר משמח לעוקבים: "אנחנו נהיה בסדר ואנחנו נשרוד הכל, אני אוהב אתכם שיהיה לנו סופ"ש טוב ושמח ושרק נהיה בחיים".

אירווזיון 2022 חרדות מיכאל בן דוד