מבזקים
סרוגים

מנסים לשרוד: נתונים מאכזבים בפרק הגמר של הישרדות

אתמול (מוצ"ש) הגיעה לסיומה העונה ה-12 של הישרדות באירוע גמר חגיגי שהתקיים בחולון שם זכתה אלית מוסאיוף במיליון שקלים. נתוני הצפייה של פרק הגמר והעונה כולה היו מאכזבים, האם זה אומר שזה סופה של התוכנית?

מנסים לשרוד: נתונים מאכזבים בפרק הגמר של הישרדות
מנסים לשרוד: נתונים מאכזבים בפרק הגמר של הישרדות צילום: הישרדות (צילום: באדיבות רשת 13)

אתמול התקיים אירוע הגמר של העונה ה-12 של תוכנית הריאליטי הישרדות, שם הוכרזה השורדת אלית מוסאיוף כזוכה הגדולה של העונה.

מוסאיוף בת ה-52 היא מזכירה רפואית מחולון, והשורדת המבוגרת ביותר בעונה זו אשר זכתה עם 10 קולות מהמושבעים. אל המקום השני בגמר הגיע סהר כהן בן ה-26 עם קול אחד בלבד, ואל המקום השלישי והרביעי הגיעו ביחד גל רובין בת ה-32 וטל מורד בן ה-21 עם אפס קולות כל אחד.

אבל האם זה הסוף של הישרדות? פרק הגמר אתמול קיבל נתונים מאכזבים, והיה לגמר הנמוך ביותר אי פעם בתולדות התוכנית עם 15.7%. לשם השוואה- בעונה הקודמת בה ניצחה אלה אייבינדר פרק הגמר הגיע ל-17.2%. גם העונה כולה זכתה לממוצע העונתי הנמוך ביותר בהיסטוריה עם 11.8%.

גאווה בינלאומית: ההישג של רותם סלע וגל מלכה
גאווה בינלאומית: ההישג של רותם סלע וגל מלכהצילום: גאווה בינלאומית: ההישג של רותם סלע וגל מלכה
אירוע הגמר הישרדות רייטינג רשת 13