כבישי איילון לדרום ולצפון נפתחו לפני זמן קצר (חמישי) לתנועה.
הודעת מארגני הצעדה: "אנו מודים למאה אלף האזרחים שיצאו להביע את זעקתם ולדרוש תיקון במערכת המשפט. נמשיך לצאת לרחובות עד שרצון העם בקלפי יתממש במציאות. לא נוותר ולא ניכנע לאיומים של אנרכיסטים וסרבנים. עם ישראל חי!
עוד הוסיפו בפנייה אישית למפגינים: "אנו קוראים לאזרחים לשוב לבתים ולהישמע להוראות המשטרה. הצעדה הסתיימה ומודים לכוחות הביטחון מכל הלב על אבטחת האירוע".

WhatsApp Video 2023-03-30 at 20.37.33| צילום: חסימת איילון (תורת לחימה)
בנוסף לעשרות אלפי המפגינים, הגיעו להפגנה שכונתה: "צעדת החירות", גם מספר חברי כנסת ואישי ציבור, ביניהם: שרת ההסברה גלית דיסטל, ח"כ טלי גוטליב וח"כ משה סעדה מהליכוד. גם פרופסור טליה איינהורן שמייצגת את הליכוד בדיוני הפשרה בבית הנשיא – הגיעה להפגין.
תגובות
אלמוג כהן האנרכיסט צעד בראש המפגינים שחסמו את איילון
עבדים משרתים של האליטה הלבנה והאשכנזית הטהורה לחלוטין נתניהו לוין ורוטמן 100 אחוז אליטה אשכנזית
אתה צודק!!! ץ
לבר מצווה של הבן שלי באו יותר חצי מאיתנו בימין בכלל נגד הביזיון שביבי הוביל פגע בנו ובלגיטימיות של כל מהלך שמנסה לקדם
שקרן מפגר תת רמה של סמולנאצי מיתרומם,לגוי מאומץ שהבאתה מאוקראינה לא עושים בר מיצוה,רק ליהודים,אתה גם מיתרומם ובטוח לא יהודי,אז תנסה הטבלה של גופתך בירדנית,