חדשות

לפיד וגנץ: "לא נאפשר לקדם חקיקה בזמן הידברות"

יאיר לפיד ובני גנץ מבהירים כי למרות היציאה להידברות והקפאת החקיקה ברפורמה המשפטית, השניים לא יאפשרו שום קידום של החוק

לפיד וגנץ
| לפיד וגנץ צילום: לפיד וגנץ (צילום: אוליבייה פיטוסי, פלאש 90)

יממה לאחר ההודעה על הקפאת החקיקה וניסיונות היציאה להידברות, נראה כי במפלגות יש עתיד והמחנה הממלכתי עדיין לא מרוצים.

מטעמם של יאיר לפיד ובני גנץ נמסר: "לא נאפשר התקדמות בחקיקה בזמן הידברות. מקווים שבקואליציה ונתניהו מבינים את האחריות שלהם. אם החוק יעלה על סדר היום של הכנסת נצא מיד מהחדר".

לפיד בית הנשיא חקיקה רפורמה משפטית. צילום בנצי
לפיד בית הנשיא חקיקה רפורמה משפטית. צילום בנצי| צילום: (צילום: בנצי רובין/ סרוגים)

צוותי המו"מ

מוקדם יותר הבוקר, במפלגות האופוזיציה הודיעו על הכנת צוותי המשא ומתן שישתתפו בפגישות בבית הנשיא. הצוותים גובשו בהתאם לבקשת נשיא המדינה יצחק הרצוג, שביקש להקים צוותי עבודה מטעם כל צד.

נתניהו וגנץ (צילום: דוברות הכנסת - נועם מושקוביץ')

לפי החלטת ראש האופוזיציה יאיר לפיד, נציגי סיעת יש עתיד בשיחות יהיו: ח״כ אורנה ברביבאי, ח״כ קארין אלהרר, מנכ״לית משרד רה״מ לשעבר נעמה שולץ ועו״ד עודד גזית. במקביל, יו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ החליט למנות את ח"כ גדעון סער, ח"כ חילי טרופר, ח"כ אורית פרקש-הכהן ועו"ד רונן אביאני כצוות ההידברות שישלח מטעם הסיעה לבית הנשיא.

תגובות

8
8
לפידיוט ליצן טויטר
28.03.23

כמה צפוי, עוצרים חקיקה ואחרכך גוררים רגלים. לפידיוט הזוי

7
גיא
28.03.23

לאט לך, אחרת איך תגביר כשתגיע לח״כים הערבים? אולי תתחיל ב״גנץ לא נחמד״ ותגביר משם? וגם, מה קורה שם עם האיות? פעמיים נ׳ סופית, י׳ לפני שווא נח? אולי קודם תעשה סדר בבית?

6
פילקו
28.03.23

החזיר הזקן הובס והושפל בנוק אאוט.עם ישראל חי ליהודים הייתה אורה ושמחה וששון ויקר.