חדשות

אסון העגורן: משפחתו של ניר דקל בעדכון לציבור

אסון קריסת העגורן: משפחתו של ניר דקל הודיעה על השהיית החיפושים אחריו בעקבות הערכת מצב של המשטרה | כל הפרטים

אסון העגורן: משפחתו של ניר דקל בעדכון לציבור
צילום: צלם: יוסי וייס, חברת החשמל.

משפחתו של ניר דקל, מפעיל העגורן שקרס באשקלון לפני כשבוע וחצי, יצאה הבוקר (שני) בעדכון לציבור על החיפושים אחריו.

"רצינו להודות לכולכם על המאמץ ההתכוונות והנכונות לעזור לנו בשעה הקשה שלנו. בעקבות הערכת המצב שנערכה היום עם המשטרה, החלטנו להשהות את החיפושים בחופים לשבוע הקרוב, מכיוון שלפי ההערכות אם עד עכשיו לא נמצא כלום בחופים כנראה גם לא ימצא וניר ככל הנראה נמצא באזור העגורן.

צלם: יוסי וייס, חברת החשמל. (צלם: יוסי וייס, חברת החשמל.)

עוד הוסיפו: "בימים אלו עובדים על תכנית הפעולה לפירוק העגורן שיחל ככל הנראה ביום ראשון הקרוב. ביום ראשון ה-2.4 יתחילו לפרק את העגורן ואז נצטרך את עזרתכם.

"בזמן הפירוק אנחנו מאמינים שהתנועות של העגורן יכולות לפלוט דברים מהים ולכן נצטרך שוב את עזרתכם לחזור לחיפושים. אנחנו מעריכים מאוד את ההתגייסות של כולם ואת כל העזרה. תודה לכולם".

ניר דקל (54) הוא תושב קיבוץ אור הנר, שנעדר מאז אסון התמוטטות המנוף במזח תחנת הכוח רוטנברג באשקלון. דקל עובד בחברת החשמל 26 שנים, וב-15 השנים האחרונות היה מפעיל עגורן בתחנה.

תגובות

3
3
אביבה
27.03.23

זה כנראה נפל עם חלק כבד מהעגורן וזה עליו אחרת אין הסבר אחר

2
אביבה
27.03.23

אסון כבד כואב הלב מסכן כמה ימים אפשר לחכות זה ממש מצמרר

1
אפרת
27.03.23

עצוב ממש :(