מספר רבנים בכירים מהציונות הדתית פרסמו מכתב הוקרא לציבור הרחב, להתגייס ולעזור בהסברה, ובתמיכה ברפורמה המשפטית. במכתב אותו פרסמו ופנו ל- "כל תומכי הרפורמה ובתוכם לבני הישיבות והמכינות היקרים". ביקשו הרבנים: "השרים וחברי הכנסת חייבים את העזרה שלנו. אנחנו חייבים להתגייס בשעה זו לתמוך בתיקון מערכות המשפט הקלוקלות".
"לעמוד בצמתים עם שלטים, להסביר בדוכנים, להראות את האמת"
על המכתב חתמו: הרב שמואל אליהו, הרב איתן איזמן, הרב שלמה אבינר, הרב יגאל לוינשטין, הרב דוד חי הכהן, הרב חיים שטיינר, הרב יצחק קופמן, ורבה של עוצמה יהודית, הרב דוב ליאור. הרבנים פתחו ואמרו: "ברוך ה' זכינו ובבחירות האחרונות נבחרו נציגים שרוצים להפסיק את עריצות השופטים וחבריהם שלקחו לעצמם את הגה השלטון בלי רצון הציבור, בלי בחירות, בשיטת חבר מביא חבר".

"השרים וחברי הכנסת חייבים את העזרה שלנו. לצערנו ישנה קבוצת אנרכיסטים קטנה שמקבלת תרומות מחו"ל המפיצה שקרים על הממשלה בכל אמצעי התקשורת והמדיה כאילו הרפורמה הזאת תביא לדיקטטורה, שהמדינה תהפוך לאיראן והנשים תהיינה שפחות. כביכול אין לכל בוחרי הימין והדתיים חשיבה עצמאית, וכביכול אין בעיה אמיתית במערכת המשפט, וכל המטרה היא רק לחלץ את ראש הממשלה מהמשפט שלו".
"אנחנו חייבים להתגייס בשעה זו לתמוך בתיקון מערכות המשפט הקלוקלות. חייבים לעזור לאנשים התמימים שמאמינים לתעמולה להכיר את האמת. כל אחד יעזור במה שהוא יכול, לעמוד בצמתים עם שלטים, להסביר בדוכנים, לתרום מכספו. כל אחד יעשה את שלו וביחד ננצח!".
הרב של הציבור החרדי: "לא להתקרב להפגנות"

בתוך כך אמש (רביעי) פורסם כי מנהיג הציבור החרדי, הרב גרשון אדלשטיין, קרא למגזר שלו לא לצאת להפגנות ולא להתעמת עם המפגינים. הרב אדלשטיין הוציא את ההודעה לקראת הצעדה והפרובקציה שמתכננים מפגיני השמאל לעשות היום בתוך העיר החרדית, בני ברק, מנהיג הציבור החרדי והמורה הרוחני של יהדות התורה, הגדיל לעשות והתקשר ליו"ר וועד הישיבות החרדיות, הרב חיים קאופמן, וביקש ממנו להעביר את המסר ולדאוג שכל תלמידי הישיבות היוצאים לחופשת פסח, לא יתקרבו למפגינים.
מה דעתך בנושא?
17 תגובות
1 דיונים
אוסף מפגרים ...
ברור לתמוך ... מחר חוקי ההלכה , ומחרתיים חוקי מלכות דוד ... סקילה באבנים של מחללי שבת , מגלי עריות, והומואיים... כל יום א' בככר העיר ... רבנים עלאק ...
23:12 24.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מה לנו חלק בדוד ולא נחלה בבן ישי, לאוהליך ישראל
עתה ראה ביתך דוד וילך ישראל לאוהליו
07:43 24.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עדי ישראלית
הרבנים העלובים האלו תומכים בחוק דרעי התומך במינוי יוצא כלא מעשיהו לתפקיד שר. ביזיון של רבנים. עלובי נפש
01:57 24.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ה.רב קוק
תתגייסו לשרות מלא !!!
22:22 23.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רוו
מהרסייך ומחרבייך ממך יצאו רבני הציונות הדתית מנסים להביא לחורבן בית שלישי
22:13 23.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כל המושחתים יוצאים מהחורים
נפרע מהרבנים הרשעים בבוא היום.
22:00 23.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודי סוג ב
הסרוגים חושבים שיש יהודים סוג ב וסוג א! בית המשפט לא מאפשר זכויות יתר לחרדים ולכן הם דורשים את הרפורמה! מדינת היהודים לא תשרוד ללא שיוון זכויות וחובות מלא!
21:32 23.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יי
ביזוי תורתנו הקדושה דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום
21:15 23.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לילי
מה עם האנס הרב טאו! צאו להפגין על זה בבון פרימיטיב.
17:27 23.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליימך
אנחנו לא מקשיבים לאייתולות. לכו לאירן בבונים.
17:20 23.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר