חדשות

טיסה נוספת: כך ייראה ביקורו של נתניהו בלונדון

בפעם השלישית החודש, ראש הממשלה בנימין נתניהו ימריא מחר לביקור מדיני בלונדון, במהלכו ייפגש עם ראש הממשלה רישי סונאק והשרה לביטחון פנים סואלה ברוורמן

טיסה נוספת: כך ייראה ביקורו של נתניהו בלונדון
צילום: (צילום: Kobi Gideon / GPO)

ביקור בינלאומי נוסף: ראש הממשלה בנימין נתניהו ימריא מחר (חמישי) לביקור מדיני בלונדון, שם ייפגש עם ראש ממשלת בריטניה רישי סונאק. מדובר בנסיעה השלישית של נתניהו לחו"ל בחודש האחרון, אחרי ביקורו בגרמניה בשבוע שעבר ובאיטליה שבוע לפני כן.

לפי הודעת לשכת רה"מ, "במוקד פגישתם של נתניהו וסונאק תעמוד הסוגיה האיראנית, והצורך בגיבוש חזית בינלאומית אחידה מול איראן במטרה לעצור את תכנית הגרעין. כמו כן, צפויים השניים לדון בחיזוק הקשרים האסטרטגיים בין ישראל לבריטניה ובהגברת שיתוף הפעולה הביטחוני והמודיעיני. בנוסף, ידונו בסוגיות בזירה הבינלאומית, בדגש על המלחמה באוקראינה ובהתפתחויות במזרח התיכון".

בהמשך, צפוי נתניהו להיפגש גם עם השרה לביטחון פנים סואלה ברוורמן. בלשכת נתניהו אמרו כי השניים ידונו באתגרים המשותפים בין ישראל ובריטניה בהתמודדות עם הטרור הגלובלי. ראש הממשלה צפוי לחזור לישראל במוצ"ש הקרוב.

תגובות

33
22
תפרסמו שיבינו שיש מחיר ויקר
22.03.23

ממשלת יוון הבינה את הפוטנציאל ומציעה לכל אזרח ישראלי שירצה להגר אליה הקלות במיסים ואזרחות עכשיו כל המשקיעים והעסקים בדרך לשם מה עשיתם למדינת ישראל נתניהו לוין ורוטמן הבאתם עלינו חורבן בשנת ה 75 למה למה

1
.
22.03.23

@תפרסמו ... כי אף אחד לא רוצה לגמור בגיל 70 בכלא ... זה למה ...

2
מה עשיתם נתניהו לוין רוטמן הרס
22.03.23

עכשיו פורטוגל וקפריסין קוראות לכל חברות ההייטק לעבור אליהן הטבות במיסים ואזרחות יישארו דתייםערבים

3
שמעון הגלילי
22.03.23

ישראל מדורגת במקום 4 במדד האושר בעולם. 3 חברות האשראי הגדולות בעולם מאמינות בחוסנה הכלכלי של ישראל. עם פגיעה שולית אם בכלל בגלל הרפורמה. הבנקים הגדולים בארהב קורסים. ואצלנו צומחים. חברות ענק מתדפקות על דלתי ישראל להשקיע. יוון מחפשת ישראלים כי המצב שלהם על הפנים. הכלכלה שלהם בצניחה. חברות הייטק ישראליות שהיו חוכמולוגיות והשקיעו בחול. מפטרות מאות עובדים. לך תשקיע ביוון קח איתך את הכסף ואת עצמך. ותפסיקו לאיים שפנים. כי אתם תשארו פה עם כספכם. כאן הכי בטוח בעולם.

4
אתה כרגע עיוור שיכור מכח יעבור
22.03.23

צודק זה לפני הבחירות ולפני המהפכה המשפטית עכשיו תעשה סקר איזה אושר ואיזה נעליים תמשיך לחיות באשליות לאט לאט ב 2023 הכל יילך ויתפרק תראה במו עיניך לאן נגיע בסוף

5
שמעון הגלילי
22.03.23

. מה לעשות שהסקר פורסם השבוע. ומה לעשות שאי אפשר להחזירו במנהרת הזמן לתקופתו של לפיד. כמובן בערוצי השמאל לא מדברים. לא נעים. לך תשקיע ביוון תקבל הקלות מס. אתם תחזרו עם הזנב בין הרגליים.

6
אורית
23.03.23

הסקר מתייחס לשנת 2022 הבדל גדול

7
שמעון אין מוח
23.03.23

האןשר זה בממשלת בנט לפיד. ביבי הביא שמד על הכלכלה על המדינה ועל העם. שיא השמדת ערך דל המדינה בתוך חודשיים בלבד.

8
חרטטאל יהוה
23.03.23

בגליל נגמר החמצן למוח ? הסקר פורסם השבוע ? באמת ?! אתה ההוכחה שאין תקווה לפרוייקט הציוני. כשכל ההיטק והצעירים עם המוח יעזבו, מי יידפק על דלתות ישראל ? האירנים והפלשתינים בלבד !

21
החבובות חוזרות
22.03.23

חזירים בחלל!!

20
מעולה
22.03.23

Pigs in space