ביקור בינלאומי נוסף: ראש הממשלה בנימין נתניהו ימריא מחר (חמישי) לביקור מדיני בלונדון, שם ייפגש עם ראש ממשלת בריטניה רישי סונאק. מדובר בנסיעה השלישית של נתניהו לחו"ל בחודש האחרון, אחרי ביקורו בגרמניה בשבוע שעבר ובאיטליה שבוע לפני כן.

לפי הודעת לשכת רה"מ, "במוקד פגישתם של נתניהו וסונאק תעמוד הסוגיה האיראנית, והצורך בגיבוש חזית בינלאומית אחידה מול איראן במטרה לעצור את תכנית הגרעין. כמו כן, צפויים השניים לדון בחיזוק הקשרים האסטרטגיים בין ישראל לבריטניה ובהגברת שיתוף הפעולה הביטחוני והמודיעיני. בנוסף, ידונו בסוגיות בזירה הבינלאומית, בדגש על המלחמה באוקראינה ובהתפתחויות במזרח התיכון".

בהמשך, צפוי נתניהו להיפגש גם עם השרה לביטחון פנים סואלה ברוורמן. בלשכת נתניהו אמרו כי השניים ידונו באתגרים המשותפים בין ישראל ובריטניה בהתמודדות עם הטרור הגלובלי. ראש הממשלה צפוי לחזור לישראל במוצ"ש הקרוב.