מבזקים
סרוגים

סולחה באופוזיציה: לפיד וטיבי נועדו לפגישת תיאום

לראשונה מאז כניסתו לתפקיד, ראש האופוזיציה יאיר לפיד נפגש עם אחמד טיבי כדי לתאם את המאבק נגד הרפורמה המשפטית. עד כה חד"ש תע"ל לא הוזמנו לפגישות האופוזיציה, ולפיד טען כי "טיבי ועודה עובדים עם הקואליציה"

כ"ט אדר התשפ"ג
סולחה באופוזיציה: לפיד וטיבי נועדו לפגישת תיאום
סולחה באופוזיציה: לפיד וטיבי נועדו לפגישת תיאום צילום: ארכיון (צילום: אוליביה פיטוסי\פלאש 90)

ראש האופוזיציה ויו״ר יש עתיד יאיר לפיד נפגש היום (רביעי) עם ח"כ אחמד טיבי, במטרה לתאם את המאבק נגד הרפורמה המשפטית. מדובר בפעם הראשונה שבה לפיד נפגש עם ח"כ מחד"ש תע"ל באופוזיציה.

כזכור, מאז כניסתו לתפקיד ראש האופוזיציה שרר נתק בין לפיד לחברי הכנסת של חד"ש תע"ל, ועד כה הם לא הוזמנו לישיבות של ראשי מפלגות האופוזיציה – זאת בזמן שיו"ר רע"מ מנסור עבאס כן הוזמן ואף נשא הצהרה עם לפיד, בני גנץ, אביגדור ליברמן ומרב מיכאלי בשבוע שעבר.

בעבר לפיד אף טען כי "טיבי ועודה קרובים יותר לקואליציה מלאופוזיציה ועובדים איתם בשיתוף פעולה". האמירה הובילה לעימות בכנסת, כשטיבי אמר בין היתר כי "מי שזחל לקיש וניהל אתו מגעים ומו"מ כי לשפר את ההצעה של הליכוד אליו – זה יש עתיד".

אחמד טיבי הרפורמה המשפטית חד"ש תע"ל יאיר לפיד