חדשות

סימן לפשרה? סמוטריץ' יחזור הערב לארץ

שר האוצר קיצר את ביקורו בחו"ל וישוב הערב לארץ. זאת על רקע הדיווחים כי הנשיא צפוי לפרסם ביממה הקרובה את המתווה שלו לרפורמה המשפטית, וקיצור ביקורו של רה"מ נתניהו בברלין

סמוטריץ' נואם בארה"ב (סמוטריץ' נואם בבונדס (צילום: דוברות השר))

מתקרבים להכרעה? שר האוצר, בצלאל סמוטריץ׳ הודיע כי יקצר את ביקורו בארה"ב ויחזור הערב לארץ. השר ביטל את נסיעתו לפנמה בכנס בהשתתפות שרי האוצר של דרום אמריקה בו היה אמור להשתתף והודיע כי יחזור לארץ על מנת להשתתף וללוות את תהליך החקיקה וההידברות ברפורמה המשפטית.

קיצור הביקור של סמוטריץ' מגיע על רקע הדיווחים הגוברים כי נשיא המדינה, צפוי לפרסם ביממה הקרובה את מתווה הפשרה שלו לרפורמה המשפטית. יו"ר הציונות הדתית מעוניין להיות שותף מלא במה שנראה כמו השלבים המכריעים, של ההגעה להסכם ברפורמה המשפטית.

' מתווה מוסכם פגישה ארהב
' מתווה מוסכם פגישה ארהב| צילום: סמוטריץ': "נגיע למתווה מוסכם"

יוזכר כי בפגישה שנערכה אמש עם בכירי ההנהלה של אחד הבנקים בארה"ב הרגיע שר האוצר ואמר: יהיה מתווה מוסכם שכולם ידעו לחיות איתו, או לפחות המיינסטרים" שר האוצר הבהיר: "נדע להרגיע את הרעשים הפוליטיים בתקופה הקרובה".

בתוך כך, היום דווח כי גם ראש הממשלה נתניהו, קיצר את ביקורו בברלין. נכון לשעה זו הסיבה לקיצור הביקור אליו המריא היום, רה"מ, אינה ברורה, כאשר בתחילה דווח כי הביקור המדיני קוצר בעקבות המצב הביטחוני הרגיש בצפון, אך השערה נוספת עלתה, שבדומה לסמוטריץ' הביקור התקצר בעקבות השלבים המכריעים בהעברת הרפורמה המשפטית ופרסום מתווה הנשיא.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

5
טוביה ( לא האח החילוני)
15.03.23

שקרן בן שקרן לא מתווה ולא נעליים פשוט הוא הבין שהוא לא רצוי שם בכלל אז משחק אותה שחוזר בשביל המתווה מנוול וערמומי

הצטרפו אלינו