הבוקר (רביעי) התקבל דיווח על גופת גבר שנפלטה לחוף באר שבע באשדוד. חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים על גבר בשנות ה-60 לחייו ללא סימני חיים וקובעים את מותו.

ההרוג: נפתלי אדרי

פראמדיק מד"א מתן כהן סיפר: "כשהגענו לחוף ראינו בסמוך לקו המים את גופת הגבר שנפלטה כשהוא ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו."

מדובר בגופתו של נפתלי אדרי, גמלאי חברת החשמל, שיצא לדוג על המזח בלילה בו התרחש האסון. אדרי הוא אחד משני הנעדרים שנפגעו בעקבות קריסת העגורן במזח תחנת הכוח רוטנברג שבאשקלון. מחברת החשמל נמסר כי היא שולחת את תנחומיה למשפחה ומשתתפת בצערם העמוק.

צילם: יוסי וייס, חברת החשמל

לאדרי היה אישור להיכנס עם רכבו לתוך המזח והוא נכנס לשם בשביל לדוג.

לפי הודעת המשטרה, הקריסה אירעה בזמן שבאזור השתוללו רוחות עזות. במהלך הלילה עלה החשש כי גם אדם נוסף, שתואר כדייג, שהה במקום בזמן המקרה. הקשר עמו נותק, וכתוצאה המשטרה העריכה כי יש שני נעדרים. כאמור, הכוחות מבצעים אחריהם חיפושים נרחבים, תוך שימוש בצוללנים ובאמצעים אחרים.