השחקן והיוצר עידן עמדי השתתף הערב (מוצ"ש) בהפגנת הימין אותה יזם השר לשעבר יועז הנדל.

בהפגנה נשא נאום מרגש על ההחלטה להגיע למרות הודעות הנאצה מימין ומשמאל ופנה נרגשות לנבחרי הציבור.

"מאז שהתפרסם שאגיע לכאן, הותקפתי השבוע בעשרות הודעות נאצה. אמרו לי שאני שמאלני בוגד וימני פאשיסט. החלטתי בכל זאת להגיע לכאן", שיתף.

צפו:

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: בנצי רובין)

"אני כאן כי אני מאמין שהאדם מושא אחרי האמונות שלו. אני פה כדי לומר לכם שאשרינו שזכינו לומר: 'לא למלחמת אחים, כן לפשרה'. אין מילים יותר נכונות מאלו. הוריי מסורתיים ואחי חרדי. הצוות שלי חלקו דתי וחלקו חילוני. חלקם בעד וחלקם נגד הרפורמה. כל ערב אנחנו יוצאים ומנגנים ביחד", אמר.

עוד התייחס עמדי לפיגוע הנורא ביום חמישי האחרון בתל אביב: "בחמישי בערב 3 קצינים היו בדרך לחתונה. מחבל ירה להם בראש. אחד מהם הוא רותם, חבר מהשכונה שלי ומבית הספר. רותם משמח כלות וחתנים – הוא DJ.

"תבינו, האויבים שלנו לא עושים הפליות. מטרתם היא אחת – שלא נהיה כאן. רק לפני שבוע ציינו זאת במגילה. 'מי יודע אם לעת כזאת הגעת למלכות'. אני מבקש מנבחרי הציבור שלנו ומראש הממשלה – שאלו את עצמכם מה התפקיד שלכם, ומי יודע אם לעת כזאת הגעתם למוקדי השפעה".