חדשות

בליכוד שוב מכחישים מתח בין נתניהו ללוין: "פייק ניוז"

שוב מתח ביחסים בין ראש הממשלה לשר המשפטים? נראה כי עניין דחיפות העברת הרפורמה במערכת המשפט נמצאת בדילמה בין השניים

בליכוד שוב מכחישים מתח בין נתניהו ללוין: "פייק ניוז"
צילום: (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

הערב (חמישי) דיווח העיתונאי ספי עובדיה כי ראש הממשלה בנימין נתניהו התכוון להכריז על הקפאת החקיקה וכבר החל לפעול בנושא, אלא שבתגובה לכך, שר המשפטים יריב לוין איים להתפטר ונתניהו נאלץ לחזור בו.

עוד דווח כי רה"מ נתניהו קיבל את הצעת הפשרה שמקדם הנשיא והתכוון להודיע בהצהרתו אמש על עצירה קצרה של החקיקה בשבוע הבא. במהלך הערב השר לוין העביר מסר לנתניהו לפיו יתפטר אם החקיקה תיעצר ולו ליום אחד. כאמור, לנוכח האיום, נתניהו גנז את כוונתו.

Photo by Erik Marmor/Flash90 (אריק מרמור/ פלאש90)

מלשכת ראש הממשלה והשר לוין נמסר בתגובה משותפת: "פייק ניוז. לא היה ולא נברא".

תגובות

8
7
שמעון הגלילי
02.03.23

לוין היקר 64 מנדטים איתך. מחזקים ותומכים בך. וזה הכי חשוב. לא עוצרים את חקיקת הרפורמה ליום אחד. ולא מחלקים סוכריות לאנרכיסטים ולגדול המסיתים לפיד. הידברות רק בועדת חוקה ומשפט. עצירה לא. 120 פרופסורים בעלי שם רוצים רפורמות.חזק ואמץ!!!

1
יהודה
03.03.23

לא להפסיק לסיים את הרפורמה ובמקביל לחלק את המדינה לשני קנטונים. זו הדרך היחידה

6
משה
02.03.23

אין שום מתח רק התקף לב יצביע לנו שיש מתח נמתין בעזרת השם.

5
יעל
02.03.23

יריב לוין חייב לעמוד על שלו ולא להכנע ללחצים של תקשורת השמאל בערוצים 11, 12, 13 ! העברת התוכנית המשפטית בשלמותה הינה חיונית מאוד.