חדשות טלוויזיה

סוף תקופה: רון שחר לא ינחה את המרוץ למיליון

רון שחר לא ינחה את העונה החדשה של המירוץ למיליון. "זה כואב מאוד זה פוגע מאוד אבל זה מה שקשת רוצים ואין מה לעשות" כתב שחר. לסרוגים נודע כי ישנם מספר מועמדים לתפקיד, מהם ייבחר מנחה חדש כבר בשבוע הבא

סוף תקופה: רון שחר לא ינחה את המרוץ למיליון
צילום: באדיבות קשת 12

סוף תקופה: המנחה המיתולוגי של המירוץ למיליון, רון שחר, לא ינחה את העונה החדשה, שעברה ל"קשת 12". התוכנית שודרה לראשונה בישראל בפברואר 2009, על ידי הזכיינית "רשת". לאור הפיצול שהתרחש בערוץ 2, התוכנית המשיכה להיות משודרת ברשת 13. בנובמבר של שנת 2022 דווח כי "קשת 12" רכשה את הזכויות להפקת התוכנית. על פי דיווחים, אחד המועמדים להחלפה הוא השחקן יהודה לוי.

"אהובים, הבהרה קטנה" פרסם רון שחר, "לי ברור שלא אמשיך להנחות את המרוץ למיליון שעבר לקשת. שיחה מהמפיק, הודעה מוקלטת מהסוכנת. זה כואב מאוד זה פוגע מאוד אבל זה מה שקשת רוצים ואין מה לעשות. לפעמים החיים גורמים לך להמציא את עצמך מחדש וזה מה שאעשה"

לסיום הוא כתב, "תודה על התמיכה והאהבה. זה אף פעם לא מובן מאליו. אוהב."

לסרוגים נודע כי קשת 12 נמצאים בתהליכי חיפוש אחר מנחה חדש, ומספר מועמדים ומועמדויות עומדים על הפרק. אם הכל יתנהל כשורה, המנחה החדש ייבחר כבר בשבוע הבא.

תגובות

4
4
טלויזיה
23.02.23

בקשת רוצים מישהו שובב וילדותי קצת כמו עידו רוזנבלום או אייל קיציס ורון שחר תתמקד יותר במשחק סרטים תיאטרון טלויזיה אתה מוכשר במקצוע

3
PAY DAY
23.02.23

יחי מנדלבליט -

2
טוב שיילך.
23.02.23

יצאת נגד העם, ואופס. למה הכנסת פוליטיקה? אתה לא קונצנזוס.

1
ליכודניק
25.02.23

לראות ולהפיץ!!! shorturl.at/nozO9 shorturl.at/cpBX0