חדשות

חברי מרכז ליכוד נגד ח"כ ביטן: "כדאי שתתאפס מהר"

חברי מרכז ליכוד נגד חבר הכנסת ביטן: "התקווה שלו לפשרות בנוגע לרפורמה המשפטית – בגלל חוסר שביעות רצון מהתפקיד שקיבל"

חברי מרכז ליכוד נגד ח"כ ביטן: "כדאי שתתאפס מהר"
צילום: ח"כ דוד ביטן, ארכיון (יונתן זינדל, פלאש 90)

'פורום דרור בליכוד' תוקף את ח"כ דוד ביטן בעקבות דבריו האחרונים. בפוסט שפרסמו ברשתות החברתיות יוצאים חברי הפורום נגד ביטן.

"חבר הכנסת דוד ביטן, רואים לך! נדמה לנו, משום מה, שאת התקווה שלך לפשרות בנוגע לרפורמה המשפטית צריך להבין כתקווה לפשרות בתיקים הפליליים האישיים שלך, או תקווה לתפקיד שגריר בתמורה לזה שתשתוק", הם תוקפים.

מטה הליכוד (אוליבייה פיטוסי/פלאש 90)

"זה פשוט לא ייאמן"

עוד כתבו: "לא צריך להיות בוחני כליות ולב כדי להבין שההסתבכויות המשפטיות שלך וחוסר שביעות הרצון שלך מהתפקידים שקיבלת – הם אלה שמוציאים ממך את כל הפנינים שאתה מפזר יומם וליל בתקשורת, ועוד כנציג התנועה.

"יחסית למי שתמיד הציג את עצמו כליכודניק המושלם, זה פשוט לא ייאמן באיזה בוז אתה מתייחס לרצון הברור והמוחלט של הליכודניקים, ושל כל המחנה הלאומי, לראות את הרפורמה המשפטית קורמת עור וגידים. הרי בשביל זה נבחרנו! כדאי שתתאפס מהר מאוד".

תגובות

43
37
אור
16.02.23

הגיע הזמן סהר מזמין אותך. מר ביטן יש הרבה ערערו ולבסוףמצאו עצמם אובדי עצות תהליכוד מפלגה נפלאה ומלוכדת ןאתה מקשקש לך הביתה

36
משה
16.02.23

מה לא ברור גם הוא שמאלן כמו בגין כמו בנט כמו אביר ההתנתקות אריק שרון כמו כל מי שהיה פעם בליכוד והיום לא מתאים למפלגת הביבי....אם הם היו חיים היום גם מנחם בגין וגם זבוטיסקי היו שמאלנים

35
שמעון
16.02.23

הפכת חביב התקשורת. למה ... תתבייש הפכת לשטינקר