חבר הכנסת דוד ביטן המשיך בקו התקיף שלו נגד נתניהו והבוקר (חמישי) אמר: "מאיך שאני מכיר את נתניהו הוא רוצה להתפשר, אני חושב שהוא כבר לא שולט באירוע". ביטן קרא לחבריו ואמר: "לנו יש רוב. אנחנו יכולים להעביר מה שאנחנו רוצים, שלא יתבלבלו. אפשר להגיע להסכמות".
בריאיון שנתן ביטן לאולפן וואינט הוסיף חבר הכנסת שהוא מההתחלה קרא שצריך לרכך את הרפורמה ולהגיע לפשרה. לטענתו מאז הקריאות שלו המחאה התרחבה והאופוזיציה "התאהבה בהפגנה". "שני הצדדים אשמים, זה לא רק צד אחד שני הצדדים צריכים לרדת מהעץ. הקואליציה התחילה לזוז לכיוון פשרה אבל באופוזיציה התאהבו במחאה, כי הם חושבים שזה יפיל את הממשלה" הוסיף ביטן.
לאחר מכן ביטן התייחס למתיחות בקואליציה וטען כי לממשלה הזאת יהיה קשה להחזיק מעמד, כי כולם מתחרים על אותם קולות. זאת על רקע פינוי הכרם סמוך לשילה אמש, ועיכוב שר הביטחון גלנט בהעברת הסמכויות על המנהל אזרחי ועל מג"ב איו"ש, לסמוטריץ' ובן גביר.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
לבסוף הבהיר חבר הכנסת הוותיק כי הוא נבחר על ידי מצביעי הליכוד ולמרות שיש לו ביקורות הוא יצביע רק עם הממשלה. "אני לא אפיל את הממשלה אני מציע ללפיד, גנץ ולכל החבורה שירדו מהעץ ומהמחאה שכבודה במקומה מונח ויגיעו להידברות".
נציין כי מוקדם יותר השבוע ביטן אמר דברים דומים. בריאיון לגל"צ טען: "אין ברירה, חייבים להגיע לפשרה – נתניהו לא מתערב כי הוא בניגוד עניינים. אפשר להעביר בקריאה ראשונה את הצעת שני הצדדים, ובקריאה שנייה ושלישית להעביר הצעה אחת. שני הצדדים צריכים לרדת מהעץ ולהגיע לפשרה".
מה דעתך בנושא?
73 תגובות
13 דיונים
סמי
מבין שנתניהו גמר קריירה ולוין מושך בחוטים להרבה חברי ליכוד זה לא מתאים ולא ילך
20:37 22.02.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי
הוא פשוט בושה וחרפה
22:53 18.02.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יף
מי מדבר הביריון והעסקן אתה מעורר שאט נפש עדיף למחנה הליכוד שתתנדף ממנו. תבין חתיחת שום דבר. גם מחצלת שווה יותר מעלוב נפש כמוך חייבים לפטר אותך ביטו הביריון
13:31 18.02.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ניסים
ביטן המושחט מנסה למצוא חן בעיני הפרקליטות ובעיני השמאל שאולי יעזרו לו במשפט להעיף את המושחט הזבל הזה מהליכוד דחוף ואת החסינות שלו הוא מכתים את הליכוד
13:30 18.02.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בטלה
אתה איש קטן ולא חשוב. מנסה בכוח לחזור לשיח ולהשפיע. שם בשקט, בבחירות הבאות תראה את הכנסת מבחוץ
07:35 18.02.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורהב
על זה נאמר..ח'"כ ביטן... מהרסיך ומחריביך ממך יצאו !!!
19:48 17.02.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי
ביתן אמסלם דרעי אנשים מושחתים מאפיונרים חיים בשמור לי ואשמור לך הרבה מרוקאים לצערנו נגועים בנגע השחיתות פעם היו מרוקאים צדיקים באמת הרב יוספי אמר יש עליבבא ושבעים שודדים היום...
ביתן אמסלם דרעי אנשים מושחתים מאפיונרים חיים בשמור לי ואשמור לך הרבה מרוקאים לצערנו נגועים בנגע השחיתות פעם היו מרוקאים צדיקים באמת הרב יוספי אמר יש עליבבא ושבעים שודדים היום יש שבעים שודדים ובבא אחד הוא התכוון לבבא סלי שאר החצרות כולם רוצים רק כסף
המשך 05:37 17.02.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלפונסו כהן
ביטן לך הביתה אתה לא מועיל ולא יעיל
17:47 16.02.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עודדי
ביטן הממורמר ,בגלל בעיותיו האישיות והסתבכויותיו עם החוק, מלכלך את הליכוד בהתבטאויות שנועדו לקנות לו אהדה בשמאל.
17:28 16.02.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רוימי רפאל
עדיף שראש חזיר שישטוק שימשיך לישמור על חסינות שלו המישטראה מחכה לו הסיבוב לצערי
16:50 16.02.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר