מתכון לספגטי ברוטב שמנת ויין לבן

החומרים:

חבילת פסטה יבשה בצורה המועדפת עליכם

מיכל שמנת מתוקה

5 פטריות שמפיניון גדולות

1 בצל גדול

2 שיני שום

חצי כוס יין לבן

פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט

50 גרם חמאה

מלח

שמן

מתכון לספגטי ברוטב שמנת ויין לבן – אופן ההכנה:

תחילה ממלאים סיר במים חמים, עם מעט מלח ושמן. כשהמים מבעבעים, מוסיפים את הפסטה וממתינים עד שתהיה מוכנה במידת העשייה הרצויה. מסננים ומניחים בצד.

בינתיים קוצצים דק את הבצל, השום והפטריות ומתחילים לטגן את החמאה במחבת. כשהחמאה נמסה, מוסיפים את הבצל והשום, הפטריות ומערבבים. לאחר-מכן מוסיפים את היין, השמנת המתוקה והאגוז מוסקט. ממליחים ומפלפלים. כשצבעה של השמנת הופך 'קרמי' יותר, מוסיפים אותה לסיר הפסטה המסוננת ומבשלים עוד מספר דקות על אש נמוכה. מערבבים היטב ומגישים.