בני משפחתו של נדב – קצין הצנחנים שהסתער על המחבל בפיגוע בעיר דוד בשבוע שעבר – קוראים לציבור להגיע לתפילה המונית לרפואתו, שתתקיים במוצ"ש הקרוב בשעה 22:00 ברחבת הכותל המערבי.
לפי הודעת המשפחה, "התפילה תתקיים בהשתתפות רבנים ותלמידי חכמים. אנו קוראים לציבור – בבקשה עשו מאמץ להגיע". המשפחה סיימה את קריאתה לציבור בפסוק: "אבינו מלכנו פתח שערי שמיים לתפילתנו".
כזכור, אמש דווח כי חלה החמרה במצבו של נדב, שנותר מורדם ומונשם מאז הפיגוע בשבת האחרונה. נדב נפצע מירי בבטנו אחרי שהסתער על המחבל בן ה-13 וירה בו באקדחו האישי עד שניטרל אותו.
"בימים האחרונים נדב עבר מספר בדיקות מקיפות במטרה להבין את חומרת הפגיעה. ב"ה המדדים טובים והמצב של נדבי יציב, אך לצערנו, תוצאות ה-MRI מעידות על סיבוך לא צפוי ולמורכבות שמעלה חשש גדול לפגיעת ראש", נמסר בהודעת המשפחה.
"ככל הנראה, נידרש לתהליך שיקום ארוך. זהו ניסיון קשה מאוד לכולנו ואנחנו סמוכים ובטוחים שהקב"ה יעזור לנו לעמוד בו ויביא רפואה שלמה ומהירה לנדבי. אנו מאמינים שעלינו לצמוח מכל משבר וגם מהמשבר הקשה הזה, תפקידנו לבנות ולהיבנות. אנו מזמינים את כל עם ישראל להצטרף אלינו בבניית קומה נוספת בכל המישורים: בין אדם לעצמו, בין אדם לאומתו, אדם לחברו ואדם למקום".
אנו מודים על החיזוקים ומבקשים להרבות בתפילות ובמעשים טובים לרפואת נדב חיים בן אירית חיה, בתוך שאר חולי ישראל".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים