חדשות

מרב מיכאלי: "שימוש לרעה בכוחו, עליו להתפטר"

אחרי התחקיר נגדו, יושבת ראש מפלגת העבודה קוראת לאבי חימי להתפטר באופן מיידי מלשכת עורכי הדין: "לא מכחיש מעשים מיניים עם אישה שגורלה המקצועי היה בידיו"

מרב מיכאלי: "שימוש לרעה בכוחו, עליו להתפטר"
צילום: ראש הלשכה (אבשלום ששוני/פלאש 90)

אחרי הפרסום של העיתונאית אילה חסון, כי ראש לשכת עורכי הדין – עו"ד אבי חימי – ביצע, לכאורה, מעשה מגונה מול עורכת דין שהיה עימה בקשר ואף המליץ עליה לתפקיד שופטת, יו"ר מפלגת העבודה מרב מיכאלי קוראת לו להתפטר.

בתגובה ראשונה מאז פרסום הפרשה, אמרה מיכאלי: "אבי חימי, על פניו, לא מכחיש מעשים מיניים עם אישה שגורלה המקצועי היה בידיו. גם אם זה "בהסכמה" והוא רק "נתן המלצה" זה ניצול מיני ושימוש לרעה בכוחו ובתפקידו. על אחת כמה וכמה אם לא הייתה הסכמה. עליו להתפטר וללכת הביתה"

(אוליביה פיטוסי/פלאש 90)

"לא עשיתי דבר וחצי דבר"

כזכור על פי הדיווח של חסון, עורכת הדין פנתה ליושב ראש לשכת עורכי הדין, על מנת שזה ימליץ עליה להיות שופטת. לאחר שעידכן אותה כי שלח מכתב המלצה, עורכת הדין קיבלה ממנו שיחת וידאו שבמהלכה הוא ביצע, לכאורה, אקט מיני.

אילה חסון
אילה חסון| צילום: התחקיר של איילה חסון על אבי חימי (באדיבות חדשות 13)

לדברי חסון, עורכת הדין, שהייתה המומה מהאירוע, תיעדה את המקרה. לדבריה הדבר נעשה ללא הסכמה ומדובר בהטרדה.

בשיחה עם חדשות 13 אמר עו"ד חימי: "בלשכת עורכי הדין לא עשיתי דבר וחצי דבר". כשנשאל האם במקום אחר כן עשה את זה, הוא השיב: "מה אני צריך להתייחס למה שאני עושה או לא עושה עם מישהו בהסכמה? אני לא מבין את זה".

תגובות

17
15
אריה
31.01.23

מה היא מצפה שיעריכו את דבריה

14
איליי
31.01.23

כל הכבוד מירב... אפילו שאת לא ספל התה שלי, זה ראוי להערכה שהגבת בעניין ????????

13
איזה הבדל
31.01.23

בסמול אין חוכמות. לא מגינים על מי שסרח. בימין להיות עבריין זאת תעודת כבוד שמבטיחה תפקיד בכיר.