מטוסי קרב תקפו הלילה אתר צבאי תת-קרקעי לייצור רקטות של ארגון הטרור חמאס הממוקם במע'אזי, במרכז רצועת עזה. התקיפה בוצעה בתגובה לשיגור הרקטות מוקדם יותר הלילה, משטח רצועת עזה לשטח ישראל שיורטו על ידי לוחמי ההגנה האווירית.
עוד באותו נושא
2 רקטות שוגרו מעזה לישראל ויורטו על ידי כיפת ברזלחדשות סרוגים

בנוסף, מטוסי קרב תקפו לפני זמן קצר מחנה צבאי של ארגון הטרור חמאס בצפון רצועת עזה. המקום שימש אחד ממוקדי פעילות הטרור המשמעותיים של הארגון.
מדובר צה"ל נמסר: "התקיפה תוביל לפגיעה משמעותית במאמץ ההתעצמות וההתחמשות של חמאס. ארגון הטרור חמאס נושא באחריות לנעשה ברצועת עזה והוא זה שישלם את מחיר ההפרות הביטחוניות נגד מדינת ישראל".

8b7027bb-0c17-4775-b64a-4d0ffc352db9| צילום: תקיפה בעזה (צילום: דובר צה"ל)
תגובות
ביבי השקרן פחדן חזר לנוהל שלו לירות על גבעות חול
התבלבלת . אתה כניראה מגיב על כתבה בזמן הממשלה הקודמת. כאן כתוב. התקיפה על אתר צבאי ליצור רקטות. וגם בנוסף על מחנה צבאי. ממשלת ימין מלא לא משחקים עם חמאס בנדמה לי. וכל הכבוד לצהל!!!
חחחחחחח. ביביסט מפגר. לא הבטחתם לנו 50 מחבלים הרוגים על כל טיל? כמה אפשר להיות מטומטם ועוד להיות גאה בזה
בתקופה של הממשלה הקודמת. בלון אחד לא עף. כל אירגון של גוב האריות חוסל,
יופי עוד הפגזות על מגדלי חול בעזה. מרוב הרתעה לא רואים את האוייב.. ביבי תיזהר לא להפציץ.את מזודות של החמס....
הפסדתם בבחירות שבו בשקט שמאלנים