חמש שעות לאחר עליית משפחות הגרעין של גבעת "אור חיים" שהוקמה לזכר הרב דרוקמן זצ"ל, התושבים מדווחים שהגיעו למקום כוחות גדולים של יס"מ ומג"ב, מלווים בפקחי מנהל אזרחי, במטרה לפנות את המאחז.
לדברי הנוכחים במקום, הכוחות שהגיעו בסרבלים שחורים הציגו לתושבים צו שטח צבאי סגור שהוצא על המקום, והודיעו להם כי בקרוב יחל ההרס.

"אל תמשיכו את מדיניות ההרס"
כזכור גרעין משפחות ונערים עלה הלילה (בין חמישי לשישי) לנקודת התיישבות חדשה בשומרון, בסמוך לישוב מגדלים. המאחז "אור חיים" הוקם לזכרו של הרב חיים דרוקמן זצ"ל לקראת מלאות 30 יום לפטירתו, ועל גרעין ההתיישבות שלו נמנות 5 משפחות וגרעין של מספר בחורים, ביניהם נווה שינדלר – נכדו של הרב דרוקמן שהיה מיוזמי מבצע העליה לקרקע.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
אחרי תחילת הפינוי קרא נווה שינדלר לחברי הממשלה: "אנו קוראים מכאן לחברי ממשלת הימין: עצרו את המחטף. אל תמשיכו את מדיניות ההרס של גנץ וממשלת השמאל שנלחמה בהתיישבות".
"הגבעה הזאת היא בעלת חשיבות אסטרטגית ממדרגה ראשונה, ושומרת על השליטה היהודית בכביש חוצה שומרון. פינוי והרס של הגבעה יהווה כניעה מוחלטת לרשות הפלסטינית שפועלת להשתלט על השטחים באזור".
מה דעתך בנושא?
10 תגובות
3 דיונים
כת הזויה ומטורללת של מסטולים יהודים
כיבו את האור של חיים? עזבו אתכם לכו תשרפו איזה תינוק ערבי או תעקרו מטע זיתים. אין מטעי זיתים באזור? או אולי תנסו להקים את בית המקדש מחדש?
21:26 20.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עצוב.
בתגובה ל: כת הזויה ומטורללת של מסטולים יהודים
}}} לא מטורללים. בנימין נתניהו יצר אותם במו ידיו כמו שהביא לעולם את הבן (כנראה בעיתי )שלו יאיר כך הוא אחראי ראשי להפקרת ישראל בידי אנשים מסוכנים בעיקר דתיים חרדים ושסניקים.
11:37 21.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אסתר
ומה עם אל חמאר וההתישבות הלא חוקית בנגב ובגליל גיבורים על חובשי כיפות
18:41 20.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד
בעוד שהערבים בונים מעבר לגבעה ערים שלמות באישור הממשלה... תראו לאן הגיעה הציונות הדתית עם כל הפאתוס האידיאולוגי?? פשוט מביך. מסכנים כל אלו שהלכו כמו עיוורים אחרי מנהיגי הציונות הדתית...
בעוד שהערבים בונים מעבר לגבעה ערים שלמות באישור הממשלה... תראו לאן הגיעה הציונות הדתית עם כל הפאתוס האידיאולוגי?? פשוט מביך. מסכנים כל אלו שהלכו כמו עיוורים אחרי מנהיגי הציונות הדתית ומסרו את נפשם על דרך שהובילו אותנו לביזיון הזה
המשך 14:16 20.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סוסו
בתגובה ל: דוד
זה טוה אדודו בישור הממשלה ובום ולו בלילא קגנביים
20:27 20.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיכאל
בושה לבן לגביר וסמוטריץ, מאוכזב ממכם ומצטער שהצבעתי לכם.
12:43 20.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
טרובדור
נו, מה עם סמוטריץ, מפנה היישובים הדגול?!
12:43 20.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ג
אין לנו עצמאות עצוב אנחנו עדין מדינה לא עצמאית בדרך לכניעה ספק אם ניתן לברך ולחגוג יום עצמאות
12:43 20.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מה עם משילות ?
בתגובה ל: ג
עצמאות אין משמעותה הפקרות. הממשלה היא זו שצריכה להחליט מתי ואיפה ייבנה יישוב. לא כל מגלגל עיניים חובש כיפה.
13:46 20.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סמוטריץ הוא שקרן
סמוטריץ הוא שקרן בן שקרן שממשיך בהרס!!!!!!!!!
12:32 20.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר