חברת הכנסת לימור סון הר-מלך מעוצמה יהודית, סיפרה בנאומה השבועי בכנסת בנושא הטרור ביהודה ושומרון, כי בתחילת השבוע נקלעה ריעות, העוזרת הפרלמנטרית של לשכתה, לפיגוע אבנים כשהייתה בדרכה הביתה מהכנסת.
בנאומה אמרה ח"כ סון הר-מלך כי הפיגוע הזה המחיש שוב יותר מכל עד, כמה הטרור אינו פוסח על אף אדם, ויש לפעול בדחיפות למיגור תשתיות הטרור.
"מידי שבוע אני מביאה בפניכם כאן את סיפורם של נפגעי הפיגועים המושתקים ביהודה ושומרון", פתחה הח"כית את נאומה. "לפעמים נדמה לנו שאנו מדברים על משהו רחוק. משהו שהוא חיצוני לנו, שקורה לאנשים אחרים אי שם. אבל אל לנו לטעות, הטרור כאן קרוב והוא מכה בכולנו".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"השבוע קיבלנו בלשכה תזכורת כואבת לכך", סיפרה. "ביום ראשון השבוע, שעה בלבד לאחר שמחבל ערבי ירה מנשק חם לעבר אוטובוס שנסע בסמוך לקריית ארבע, נסעה ריעות, היועצת הפרלמנטרית שלי באותו מקום בדיוק ונקלעה לפיגוע אבנים".
"מחבלים ערבים עמדו על שפת הכביש ורגמו באבנים את האוטובוס בו נסעה מטווח אפס. בנס לא היו נפגעים בגוף, אולם את הנוסעים שהיו על האוטובוס והצטרפו למעגל האזרחים הרבים שנושאים בליבם טראומות מפיגועי טרור שחוו, אף אחד כבר לא יספור", אמרה סון הר מלך.
סון הר-מלך הוסיפה ופנתה לח"כים: "מי מכם שמע על הפיגוע הזה? האם בכלל נתנו את דעתנו ל-72 פיגועי האבנים הנוספים שהתרחשו השבוע ולא דווחו בשום מקום? או על עשרה פיגועי הירי? או אולי על 11 בקבוקי התבערה שהושלכו או שמא פיגועי הדקירה או הצמיגים בוערים? על רובם מן הסתם כלל לא שמעתם".
"המציאות החרפתית הזו צריכה להיפסק. בטרור נלחמים ביד ברזל ובוודאי לא בהשתקה והכלה. עלינו לזכור תמיד כי הפיגועים האלה אינם גזירת גורל ועלינו להאבק בהם בכל הכח", סיכמה סון הר-מלך.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
2 דיונים
דוד
מילא שהייתם באופוזיציה, אז הדבר היחיד שהיה לכם לעשות זה לזעוק מעל דוכן הכנסת (כאילו שזה עניין מישהו). אבל עכשיו? כמה זמן אתם צריכים להתרגל לעובדה שאתם בממשלה כדי שתתחילו...
מילא שהייתם באופוזיציה, אז הדבר היחיד שהיה לכם לעשות זה לזעוק מעל דוכן הכנסת (כאילו שזה עניין מישהו). אבל עכשיו? כמה זמן אתם צריכים להתרגל לעובדה שאתם בממשלה כדי שתתחילו לפעול במקום לזעוק? מזכיר לי את השוטר שרואה רכב עובר באור אדום ו... מתקשר למשטרה.
המשך 01:30 18.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
בתגובה ל: דוד
חחחחחחח כמה שאתה. צודק
15:43 18.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמעון הגלילי
יש הסתרה מכוונת מיצד שופרות השמאל על הפגיעה היומית ממש סכנת נפשות כנגד יהודים יקרים ברחבי יהודה ושומרון. בדחיפות להוריד את הכפפות. ולהכות חזרה ביד ברזל.
23:38 17.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
והנה התחילו תרוצי שאריות המבול מהימין
חחחח. למה שתהיה הסתרה אם העיתונאות שמאלנית? הרי הם היו אמורים להוכיח( לא צריך הרבה, רואים את זה במציאות) שבן גביר איפוטנט וסמוטריץ חדל אישים.
07:31 18.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר