חדשות

שר החוץ יצא לביקור ראשון בפורום הכלכלי בדאבוס

אלי כהן יקיים את ביקורו המדיני הראשון בכינוס הפורום הכלכלי בדאבוס. כהן מחליף את ראש הממשלה, וצפוי להיפגש עם שורה של שרי חוץ ומנהיגים מהעולם

שר החוץ יצא לביקור ראשון בפורום הכלכלי בדאבוס
צילום: שר החוץ אלי כהן (צילום: Yonatan Sindel/Flash90)שר ה

שר החוץ אלי כהן יצא הערב לנסיעה מדינית ראשונה לכינוס הפורום הכלכלי העולמי בדאבוס.

כהן ימלא את מקומו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, וצפוי להיפגש עם שורה של שרי חוץ ומנהיגים מהעולם במהלך הכנס.

אלי כהן ראיון בכנסת
אלי כהן ראיון בכנסת| צילום: השר הנכנס בראיון לסרוגים, ארכיון

כזכור, הפורום מתכנס בעיר מאז שנת 1971. לכנסים אלה מגיעים בכירי הפוליטיקאים, הכלכלנים, אנשי העסקים והעיתונאים, כדי לדון בנושאים הבוערים בענייני רפואה, סביבה וכלכלה. ייחודו של הכנס הוא בריכוז אנשי המפתח המגיעים אליו ובאפשרות שהוא מעניק להם, מדי שנה, להיפגש אחד עם השני הרחק מעיני התקשורת, שכן זו אינה מורשית, ברוב המקרים, לצלם במתחם בו נערכים האירועים.

הפורום מנפק מעת לעת דוחות מקיפים על סטטיסטיקות בינלאומיות שונות. הדוח המפורסם ביותר היוצא אחת לשנה הוא "מדד התחרותיות העולמי".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות