מבזקים
סרוגים

גילת בנט יוצאת במתקפה: ”למעשים כאלה יש תוצאות”

רעיית ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט תקפה בחשבון הפייסבוק שלה את הנהגת הממשלה, והאשימה אותה באחריות לגל האלימות ברחובות ובבתי הספר: ”דחפו ופימפמו נורמות מחרידות”

גילת בנט יוצאת במתקפה: ”למעשים כאלה יש תוצאות”

גילת בנט, רעייתו של ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, תקפה בפוסט בפייסבוק את גל האלימות ברחובות ישראל בתקופה האחרונה – וקישרה בינו להקמתה של הממשלה החדשה.

גילת בנט (צילום: אריאל זנדברג)

בנט שיתפה פוסט של אמא שסיפרה על בריונות שהופנתה כלפי בנה בבית ספר והגיבה: "יש משותף בין רצח במעבר חצייה, לאלימות בית ספרית", כשלדבריה המשותף הוא ההנהגה הנוכחית של ישראל.

בגלל שעבדו עם בנט ולפיד: שלושה נהגי רה"מ – פוטרו
בגלל שעבדו עם בנט ולפיד: שלושה נהגי רהצילום: בגלל שעבדו עם בנט ולפיד: שלושה נהגי רה

גילת בנט: "המשותף למקרי האלימות הוא הנהגת האופוזיציה לשעבר"

אשת רוה"מ לשעבר תקפה את הנהגת הממשלה: "המשותף הוא הנהגת האופוזיציה לשעבר – הממשלה היום ושותפיהם העלובים בתקשורת, שהנהיגו, מימינו, דחפו ופימפמו נורמות מחרידות של שקר ואלימות כלפי כל מי שסימנו כאוייביהם. למעשים שכאלו יש תוצאות ואלו הם".

בתקופה האחרונה נרשמו לא מעט מקרי אלימות ברחובות כאשר המשותף לכולם הוא שימוש בכוח לא סביר, בחלק מהמקרים כלפי אדם חסר ישע.

רק השבוע, אדם שעלה לארץ לפני חודשיים, העיר לשני נערים על השחתת ספסל וספג מהם מכות ואלימות קשה. האירוע הזה מצטרף לאירועים רבים בתקופה האחרונה של אלימות בכבישים, בבתי הספר, וברחוב הישראלי.

אלימות גילת בנט הממשלה נפתלי בנט