שריפה נרחבת פרצה הבוקר (ראשון) בבית ספר ברחוב אדמורי ויז׳ניץ בביתר עילית. לוחמי האש שהוזעקו למקום פועלים לכיבוי הלהבות, ופינו 400 תלמידות ממבנה בית הספר.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מפקד המשמרת, רשף קובי ארז, סיפר כי "עם קבלת הדיווח במשל"ט יו"ש על השריפה הוזנקו למקום צוותים רבים מתחנה אזורית יהודה. עוד לפני ההגעה למקום האירוע זיהינו מרחוק עשן שחור סמיך העולה מבית הספר. בנוסף, מתוך ההבנה כי ישנם תלמידים רבים בבית הספר הנחנו את הצוות להתחיל בפינוי התלמידים".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"עם ההגעה למקום האירוע התחלנו בשתי משימות עיקריות, האחת פינוי התלמידים בבטחה אל מחוץ לבית הספר על מנת שלא יפגעו" הוסיף. "המשימה השניה הייתה חתירה למגע עם מוקד השריפה, זאת בשילוב עם סולם הגבהים. כעת לאחר סריקה ניתן להגיד שאין לכודים בבית הספר, ולוחמי האש נמצאים במגע עם מוקד השריפה".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
הרב מזוז
סימן משמים, אלוהים מתעב את הקואליציה המושחתת.
13:15 08.01.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר