לאחר המתקפה החריפה של הרב אברהם יוסף נגד השרה הנכנסת אורית סטרוק, בה בין היתר קרא לה "טיפשה" – הוא חוזר בו ומתנצל.

"את חטאי אני מזכיר היום, בשבוע שעבר דיברתי קשות נגד המצטטים את דברי אבי מורי ובעיקר נגד הגברת השרה אורית סטרוק שדיברה כאילו על אבא שלי בדברים מסולפים ולא היא.

"תמונה של אבי בכתבה שמדברת בסילוף הדברים"

הוא מנסה להסביר את המתקפה: "הראו לפניי תמונה של אבי מורי הרב עובדיה יוסף בכתבה שמדברת בסילוף הדברים שצוטטו בשם אבי מורי ולכן יצאתי בשצף קצף נגד המסלפים ובמיוחד בדברים שיכולים לגרום חס ושלום ספק פיקוח נפש.

פעילים של ש"ס עם תמונת הגר"ע עובדיה יוסף זצ"ל (צילום: פלאש 90)

"האמת היא שהשרה לא דיברה", הוא מתנצל. "מי שעשה את כל הדברים הלא נכונים והלא ראויים הוא אותו עיתונאי, שעיתונאים יש להם מטרה לסכסך, עיתונאים יש להם מטרה ליצור אווירה של התנגשויות, מזה כנראה שהם חיים. השרה אינה אשמה ואני מתנצל בפניה שדיברתי עליה דברים ואני מבקש ממנה שהיא תסלח לי, אני מקווה מאוד שהדברים שאני אומר יכנסו ללבבות והיא תמחל לי על שדיברתי כנגדה.

הרב אברהם יוסף (צילום: פלאש90)

"האמת והשלום אהבו. רציתי רק דבר אחד לדעת שהאבא שלי יאמר דברים שחס ושלום עלולים לגרום למתח ודברים מיותרים וספק פיקוח נפש".

כזכור, הרב אברהם יוסף, בנו של הרב עובדיה יוסף זצ"ל, תקף לפני כשבוע בחריפות את השרה למשימות לאומיות אורית סטרוק, בטענה שהיא ציטטה דברים לא נכונים בשם אביו. במהלך תכניתו 'שמור וזכור' ברדיו החרדי 'קול חי', כינה הרב יוסף את סטרוק "טיפשה" ו"סרת טעם".