מבזקים
סרוגים

אחרי הבדיקה | רופאו של נתניהו מעדכן על מצבו הבריאותי

רופאו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, עדכן הבוקר במצבו הרפואי לאחר הבדיקה השגרתית שעבר: "בריאותו של ראש הממשלה מצוינת והוא חזר לפעילות מלאה"

גיא עזרא | חדשות סרוגים
י"ג טבת התשפ"ג
אחרי הבדיקה | רופאו של נתניהו מעדכן על מצבו הבריאותי
אחרי הבדיקה | רופאו של נתניהו מעדכן על מצבו הבריאותי צילום: (צילום: יונתן זינדל / פלאש90)

ראש הממשלה בנימין נתניהו, עבר הבוקר בדיקת קולונוסקופיה שגרתית שנערכה בבית החולים שערי צדק.

יום אחרי הדיון בבג"צ: דרעי יכהן כראש הממשלה
יום אחרי הדיון בבגצילום: יום אחרי הדיון בבג

בזמן הבדיקה היה ראש הממשלה תחת טשטוש ואת מקומו מילא המשנה לראש הממשלה השר אריה דרעי, בהתאם להסכמים הקואליציוניים.

את הבדיקה ביצעו מנהל מח' הגסטרו פרופ' ערן גולדין, המרדים פרופ' יעקב גוזל, ד"ר דן ליבובסקי, האחות גלית פרס, בליווי רופאו האישי של ראש הממשלה, ד"ר צביקה ברקוביץ'.

מרופאו האישי של נתניהו נמסר: "בבדיקה נמצאו שני פוליפים קטנים, בעלי מראה שפיר, שהוסרו בשלמותם במהלך הבדיקה. בריאותו של ראש הממשלה מצוינת והוא חזר לפעילות מלאה".

"מתנהל משא ומתן בין בני גנץ לנתניהו"

אמש לשכת ראש הממשלה עדכנה כי "ראש הממשלה בנימין נתניהו יעבור בדיקת גסטרו שגרתית. הבדיקה תיערך בטשטוש חלקי לזמן קצר. במהלך הבדיקה ימלא את מקומו השר אריה דרעי, בהתאם להסכמים הקואליציוניים".

אריה דרעי בנימין נתניהו צביקה ברקוביץ'