בפגישת העבודה הראשונה בין ראש הממשלה נתניהו והיועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב-מיארה, היועמ"שית סרבה לבקשתו הראשונה של נתניהו בתפקיד ראש הממשלה.
כזכור, היועמ"שית לא הוזמנה לישיבת הממשלה הראשונה של ממשלת נתניהו השישית שהתרחשה בסוף שבוע שעבר. לאחר מכן הבהירו בליכוד כי ראש הממשלה נתניהו והיועמ"שית ייפגשו לראשונה לפגישת עבודה ביום ראשון.

ואכן, ביום ראשון השניים נפגשו. במהלך הפגישה, ביקש ראש הממשלה נתניהו מהיועצת המשפטית לממשלה להגן על עמדת הממשלה ביחס לתיקון חקיקת חוק יסוד הממשלה כך שיתאפשר ליו"ר ש"ס דרעי להתמנות לשר, וכן על עצם המינוי של דרעי לתפקידיו.
היועצת המשפטית לממשלה, שכבר קיימה דיונים לגבי גיבוש עמדתה עוד בטרם השבעת הממשלה הנוכחית, החליטה אמש לסרב לבקשתו של נתניהו להגן על מינוי דרעי והחליטה לאפשר לו להיות מיוצג על ידי עורך דין פרטי שיציג את עמדתו.
הבוקר, היועצת המשפטית לממשלה הודיעה לבג"ץ באופן רשמי כי היא לא תגן על המינוי של דרעי.
היות שכך, עמדתה הצפויה של היועצת המשפטית לממשלה לא תתמוך במינוי של דרעי לשר הבריאות, שר הפנים והמשנה לראש הממשלה.

תגובות
תראו לכלבה המחומצנת את המדרגות ללישכת העבודה,או יש תורם לכרטיס למרוקו כיוון אחד שתישאר שם,עד שתיתפתח,
אין שליחות לדבר עבירה אז פקיד שלו מסכים לסרוח צריך להתפטר?? המדינה לא עד כדי כך מושחתת
בכל רגע שהיומקקית יושבת על הכיסא ולא נשלחת הביתה. זה נזק בלתי הפיך למדיניות ממשלת הימין. מתי תתעורר נתניהו?
זה נזק בלתי הפיך לשחיתות המחוצפת, ההשתנה מהמקפצה על כל נורמה שפויה.
אתה צודק אסור היה לליברמן שהיה מוכן לשלם 100 אלף שקל בעד חיסול. לסער שכל המדינה יודעת שאנס קטינה. ללפיד ששדד את הקפה הציבורית לטובת מועצת השורא. את בנט לא אזכיר כי הוא הסטוריה. שנמשיך... רואים לכם צבועים.
... תזהר שלא יתבעו אותך על דיבה ... וגם אם השם שלך לא אמתי , קל מאד למצוא אותך .
בלשונך. יש משהוא מאוד מפורסם ועקשן שמתחנן שיתבעו אותו. והם ממלאים פיהם מים כדג. לך תעשה חמוצים ישנוני.
, נניח שאתה צודק ( ואתה לא, כי כל מה שכתבת בגדר שמועות והבלים ) : האם זה אומר שדרעי, שהורשע בכמה תיקי שחיתות, שוחד וגניבות - ראוי שיכהן כשר ? זה האיש שאתה רוצה שינהל עבורך את נכסיך ? את זכויותיך ? את הצבא שלך ? את החיים שלך ? זה האיש הערכי שייתן דוגמה לעם ?
כן על גופתך הרבה יותר טוב מהנאצי הזבל לפידיוט שחוץ מנזק שום תועלת לא היתה,מהזבל החולני האוטואנטישמי לפידיוט הארור
לסלק את המחומצנת הזו לאתר היא לא ראויה לתפקיד.. היא בוגדת בממשלה ורצונה להפיל את הממשלה למען יהיר לפיד הטיפש והדיקטטור האפס שבאפס