תבשיל עוף ותפוחי אדמה

החומרים: 

שאריות עוף צלוי, אפוי או מטוגן בכמות מספקת

8 תפוחי אדמה קלופים, קצוצים דק (לצ'יפס)

בצל אחד קצוץ דק

נקניקיות עוף

כפית שום כתוש או שום גבישי

מלח

מעט שמן

אופן ההכנה: 

קוצצים את שאריות העוף לקוביות קטנות. מוודאים שלא נותרו חתיכות שומן. גם את נקניקיות העוף קוצצים לקוביות.

מתחילים במלאכת הטיגון, בסיר עמוק. מוסיפים את השמן, ולאחר שהוא רותח את הבצל ותפוחי האדמה. מוסיפים מעט מים בתחתית וממתינים שתפוחי האדמה יתרככו.

מוסיפים את העוף והנקניקיות, השום והמלח. ניתן להוסיף פלפל שחור או פפריקה חריפה.

מוודאים שיש מעט מים בתחתית, כדי שתכולת התבשיל לא תישרף. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.