טל פלד וינאי בינשטיין, הם הצמד "שקוף", יוצרים צעירים בני 25 שגדלו בבתים מוזיקליים ודתיים. הוריהם חזרו בתשובה והם ינקו משני העולמות וספגו השפעות של מוזיקה מגוונת. שניהם כותבים, מלחינים, מנגנים ויוצרים מוזיקה מרעננת וייחודית עם טקסטים נוקבים ובועטים.

"בוקר אור", הוא הסינגל הראשון מתוך האלבום שעליו הם עובדים בימים אלו, והוא שיר על זוגיות, תסכול ואהבה. שירם הקודם "שוב פעם", נכתב כמחאה וזעקה לעתיד טוב יותר מנקודת מבטם של דור ה-Y, על רקע תקופת הבחירות.

"בוקר אור הוא שיר על זוגיות", מספר טל וינאי, אחד היוצרים. "להחזיק מערכת יחסים במציאות היום זה לא כך כך פשוט. כולם מוצאים את עצמם לפעמים מתוסכלים וחסומים. השיר הזה נכתב מהלב, בכמה דקות, מתוך רגע כזה.

עכשיו הוא שלכם, יחד עם תפילה אמיתית שנזכור תמיד לאהוב, שנדע לא לוותר על מה שחשוב, להישאר ביחד, להיזהר על הלב ולבקש אור".

שקוף הוציאו את אלבומם הראשון בדצמבר 2021 ומתוכו יצאו הסינגלים: " סטפות", "יש בי אור", "למה לא אתה". השיר "קמתי באשמורת" נכנס לפלייליסט של גלגלצ והיה מועמד בתור שיר השנה, וכן הביא את הצמד לקטגוריית "פריצת השנה" במצעדים השנתיים.

צפו:

מילים:

בוקר אור
מי שמלפני ומצדדי ומאחור
ערב הקודם אני סיימתי די שיכור
אחרי שאמרתי לך שלום
בשבילי זאת עיר מקלט כאן

וזה נכון,
ברור לי שצריך למצוא לזה כבר פתרון
מה זה זה?
את שואלת
אני שר את הפזמון
שחוזר וחוזר,
כאילו לא שאלת כבר

אלף פעמים אני ביקשתי
ואלף פעמים שאת עונה
ואלף פעמים שלא נזהרתי
על הלב שלך
על הלב שלך

בכל זאת
נשארנו פה ביחד
בכל זאת
זה שנינו עד הסוף
מרים את העיניים לשמיים
מבקש עלינו
מבקש עלינו אור

אני לא מפסיק לטעות
חושב רק על עצמיו
לא מנסה לראות אותך
תדעי שלמרות הכל,תמיד אני פה
כל יום אני מבקש ממנו
שישמור עלינו

אלף פעמים אני ביקשתי
ואלף פעמים שאת עונה
ואלף פעמים שלא נזהרתי
על הלב שלך
על הלב שלך

בכל זאת
נשארנו פה ביחד
בכל זאת
זה שנינו עד הסוף
מרים את העיניים לשמיים
מבקש עלינו

זה שנינו עד הסוף
מרים את העיניים לשמיים
מבקש עלינו
מבקש עלינו אור