מסעדת 'קפה האנוי' התל אביבית חוגגת 5 שנים להיווסדה

מסעדת 'קפה האנוי' התל אביבית חוגגת 5 שנים להיווסדה

המסעדה הויאטנמית הכשרה: "קפה האנוי" חוגגת 5 שנים להיווסדה בשבוע ספיישלים מיוחד. אל החגיגות הצטרפה שפית מפורסמת שהגיעה במיוחד מהאנוי

מסעדת 'קפה האנוי' חוגגת 5 שנים להיווסדה
  (צילום: שוקה)

מסעדת "קפה האנוי" התל אביבית חוגגת 5 שנים להיווסדה.

במסגרת החגיגות שנפתחו אמש (שני) תתארח למשך השבוע הקרוב במסעדה השפית הפופולרית Vũ Thị Hà מהאנוי שכיכבה כשופטת בתוכניות בישול מובילות בווייטנאם ותציג מספר מנות ספישל אשר יוצעו לקהל במשך 4 ימים.

(צילום: שוקה)

החגיגות מתקיימות בשיתוף פעולה עם שגרירות ויאטנם ובמעמד שגריר ויאטנם בישראל Mr Ly Duc Trung שנכחו אמש באירוע הפתיחה שנערך במסעדה.

מנות הספיישל שיוצעו לרגל חגיגות ה-5 שנים:

Vietnam my love  – שיפוד בקר בסגנון השפית.
Flower Power – סלט פומלה עם עוף.
The Mountains sing- פילה בקר מוקפץ עם אורז.
Mama Nature -תבשיל חצילים ופטריות (צמחוני).

(צילום: שוקה)

ק-פה האנוי הווייטנאמית נפתחה בשנת 2017 סמוך לכיכר רבין בבעלות מר עמנואל דיין , יזם ואיש עסקים עם וותק ומוניטין של 30 שנה בתחום המסעדנות, הקולינריה והיזמות. ק-פה האנוי לוקחת את האורחים בה אל לב ליבה של המסורת הווייטנאמית ואל הטעמים הטריים של המדינה הקסומה בדרום מזרח אסיה, לצד שילוב של השפעות מהמטבח הישראלי והצרפתי.

מתחת למסעדה מסתתר בר קוקטיילים אסיאתי מחתרתי בשם MOOSHOO בקומה התחתונה מתחת לאדמה עם קוקטיילים המשלבים צמחים מעולם הרפואה הסינית ומנות על טהרת האורז;

עוד באותו נושא

מושו: בר קוקטיילים מסתורי בלב תל אביב


3

לאורך שנות פעילותה, ביססה ק-פה האנוי את מעמדה כמוסד קולינרי לאוכל וייטנאמי שמעניק חוויה מיוחדת ורב חושית של קולינריה עם בר קוקטיילים משובח, עיצוב חדשני וצבעוני, לצד אווירה שמחה, תוססת ואלגנטית.

את המסעדה עיצבה האדריכלית סגולן גטי, שעבדה במשך שנים עם המעצב הדגול פיליפ סטארק. גטי, בעבודת אמן, הצליחה ליצור בית אוכל וייטנאמי נגיש ויחד עם זאת, כזה המעניק תחושה בינלאומית.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
חבל להחדיר תרבות...
אליהו | 14-12-2022 10:12
חבל להחדיר תרבות זרה באוכל,וזה שהאוכל כעקרון כשר לא מצדיק .הרי יש לעם ישראל מאכלים לפי העדות השונות שיש להתגאות ולא לחכות תבשילי גויים