חדשות

מידע חדש: הסוף לתעלומת היעלמות מוישי קלינרמן?

בעקבות מידע חדש שהגיע לידי משטרת ישראל, מחר יתחדשו החיפושים אחרי הנער מוישי קליינרמן שנעדר כבר כתשעה חודשים

מידע חדש: הסוף לתעלומת היעלמות מוישי קלינרמן?
צילום: אברהם קלינרמן

היעלמות מוישי קלינרמן.

260 ימים חלפו מאז היעלמותו של הנער מוישי קלינרמן, ועד להיום המשטרה לא מצאה קצה חוט שיוביל למציאתו. מחר, כתשעה חודשים אחרי הדיווח הראשון על היעלמותו, יתחדשו החיפושים בעקבות מידע חדש שהגיע לידי המשטרה. החיפושים ייערכו על ידי יחידות מיוחדות של במשטרה בשיתוף מתנדבים, באיזור בו קלינרמן נראה לאחרונה.

כזכור, בחודש שעבר משפחתו של מוישי קלינרמן חשפה כי אדם שפגע בילדים ובנערים חרדים קשור לפרשת היעלמותו אך בציבור החרדי לא מוכנים להגיש על כך תלונה שתביא לקידום החקירה.

גיטי קליינרמן, אמו של מוישי, אמרה: "קשה לעבור שבוע אחר שבוע בלי מוישי היקר שלנו. אני יודעת שקיים כיוון חקירה כלשהו שקשור לאדם שכנראה פגע בילדים ובנערים חרדים אבל בציבור החרדי לא מוכנים להגיש תלונות למשטרה או לספר על כך".

חיפושים
חיפושים| צילום: חיפושים אחרי הנער מוישי קלינרמן (צילום: יכ"ל)

קליינרמן חשפה כי "אני עצמי פגשתי כאלה שנפגעו בירושלים, ואני קוראת לרבנים ולהורי הילדים והנערים שנפגעו להשמיע קולם ולגשת להתלונן במשטרה. אני מוכנה לגשת עם הנפגעים יחד למשטרה. בבקשה עיזרו לנו להחזיר את מוישי הביתה. עד מתי?".

קליינרמן הוסיפה כי "במקביל אנו מודים וממשיכים להתרגש מכל החיזוקים, התפילות והאהבה שהעם היהודי בארץ ובעולם ממשיך להרעיף עלינו. אין על העם המדהים שלנו. מוישי הפך להיות הילד של כולם והגיע הזמן שנגיע לפתרון התעלומה. מחכים ומצפים לבשורות טובות".

תגובות

43
27
חחח
18.12.22

חילונים פדופילים אתם הומויים ואונסים רבנים שלכם וכל ה חרידים

26
נועם
11.12.22

מירי מירי רגב מנהיגת היהודים

1
גרב
14.12.22

בטח התכוונת למירי גרב

25
מאיר
12.12.22

היא לא הזכירה מילה חרדים אבל סרוגים כרגיל חייב