מתכון לסופגניות ללא גלוטן.
מצרכים:
תערובת ללא גלוטן – 500 גרם
סוכר – 75 גרם
שמרים יבשים – 17 גרם
מים – 525 גרם
שמן קנולה – 30 גרם
מלח – 5 גרם
הוראות הכנה:
יש להכניס לקעת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ולערבב במהירות נמוכה, תוך כדיי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות.
להוסיף את המלח, לערבב במהירות בינונית במשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.
משקל: משקל סופגנייה לפני אפייה, כ-70 גרם כל אחת (כ-16 סופגניות)
תנאי אפייה: טמפרטורת אפייה: 205-215 מעלות צלסיוס
זמן אפייה: 11-14 דק'.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אייל
למה אתם שמים תמונה של סופגניות רגילות מטוגנות? תראו לפחות את הסופגניות של המתכון
05:51 18.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר