מתכון לסופגניות ללא גלוטן.

מצרכים:

תערובת ללא גלוטן – 500 גרם
סוכר – 75 גרם
שמרים יבשים – 17 גרם
מים – 525 גרם
שמן קנולה – 30 גרם
מלח – 5 גרם

הוראות הכנה:

יש להכניס לקעת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ולערבב במהירות נמוכה, תוך כדיי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות.

להוסיף את המלח, לערבב במהירות בינונית במשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.

משקל: משקל סופגנייה לפני אפייה, כ-70 גרם כל אחת (כ-16 סופגניות)

תנאי אפייה: טמפרטורת אפייה: 205-215 מעלות צלסיוס

זמן אפייה: 11-14 דק'.