מתכון לצלי בשר עם תפוחי-אדמה

צלי בשר (מתאים לבישול ארוך)

3 בצל פרוס גס

5 שיני שום חצויות

חבילת פטריות

חצי כוס יין אדום יבש

6 תפוחי אדמה גדולים פרוסים

תבלינים כשרים לפסח

מלח ושמן

אופן הכנת צלי בשר עם תפוחי-אדמה:

פורסים את הבשר לקוביות גדולות.

מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים את הבצל מוסיפים את השום והפטריות.

על אש גבוה משחימים את קוביות הבשר ומתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים את היין על אש גבוהה מביאים לרתיחה. מוסיפים מים רותחים. ומבשלים על נמוכה שעה.

מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה לסיר ומבשלים על אש נמוכה עוד שעתיים.