לסעודת החג: מתכון לצלי בשר עם תפוחי-אדמה

שירן שלו, שפית הבית של כיכר השבת, מגישה מתכון לאחת מסעודות הפסח הקרובות: צלי בשר עם תפוחי-אדמה. אל תפספסו

לסעודת החג: מתכון לצלי בשר עם תפוחי-אדמה
  מתכון לצלי בשר עם תפוחי-אדמה (צילום: שאטרסטוק)

מתכון לצלי בשר עם תפוחי-אדמה

צלי בשר (מתאים לבישול ארוך)

3 בצל פרוס גס

5 שיני שום חצויות

חבילת פטריות

חצי כוס יין אדום יבש

6 תפוחי אדמה גדולים פרוסים

תבלינים כשרים לפסח

מלח ושמן

אופן הכנת צלי בשר עם תפוחי-אדמה:

פורסים את הבשר לקוביות גדולות.

מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים את הבצל מוסיפים את השום והפטריות.

על אש גבוה משחימים את קוביות הבשר ומתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים את היין על אש גבוהה מביאים לרתיחה. מוסיפים מים רותחים. ומבשלים על נמוכה שעה.

מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה לסיר ומבשלים על אש נמוכה עוד שעתיים.

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו