חדשות

"אם גפני מטיח בי ביקורת – זה סימן שעשיתי הכל נכון"

אביגדור ליברמן תוקף את מינויו החדש של אבי מעוז ועונה לשאלת סרוגים על דבריו של גפני: "אם הוא מטיח בי ביקורת זה סימן שעשיתי הכל נכון"

((צילום: יונתן זינדל/ פלאש90))

שר האוצר ויו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן נאם לפני זמן קצר (שני) בפתח ישיבת סיעתו.

על הפלונטר הפוליטי והממשלה שטרם קמה, אמר: "מצב הלימבו הזה משפיע מאוד לרעה על הכלכלה. שר האוצר לא יכול לקבל שום החלטה ולא להוביל שום פרוייקט.

על מחירי הדלק ויוקר המחייה: "ב-1.12 מחירי הדלק אמורים לקפוץ לפחות ב-60 אגורות. אותם כספים שייעדנו למיתון עליית הדלקים – פשוט נגמרו. אני לא מבין למה לקואליציית חרדים-חרד"לים קוראים ימין. הם התחילו ברגל שמאל.

נגד מינוי מעוז

אביגדור ליברמן נגד אבי מעוז ישראל ביתנו. צילום בנצי
אביגדור ליברמן נגד אבי מעוז ישראל ביתנו. צילום בנצי| צילום: (צילום: בנצי רובין/ סרוגים)

עוד תקף את מינויו של אבי מעוז: "שמעתי על ההתבטאויות של אבי מעוז. למנות אותו לממונה על נתיב זה לחסום את נתיב העליה לכל יוצאי חבר העמים".

על ההתבטאויות של גפני נגדו הבוקר בוועדת הכספים אמר: "אתה מצפה שגפני יפרגן לי? אם גפני מטיח בי ביקורת זה סימן שעשיתי הכל נכון".

ליברמן על גפני משרד האוצר יוקר המחיה. צילום בנצי| צילום: (צילום: בנצי רובין/ סרוגים)

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

15 תגובות
12
מולדבי זבל מסריח אתה ולודמילה הכלבה שלך
28.11.22

זמנך עבר ליברהמן כלב בן כלב מסריח,

הצטרפו אלינו