מסעדת סושי בר בזל המיתולוגית בחגיגה כפולה: גם מיקום חדש וגם תעודת כשרות.

המסעדה הוותיקה והאהובה עוברת מרחוב פרישמן למלון פרימה סיטי שברחוב מאפו בלב תל אביב, סמוך לרחוב הירקון. המסעדה כמובן ממשיכה לדבוק בטהרת המטבח האסייתי אך היא מרחיבה את תפריט המסעדה במבחר מנות כשרות עם חומרי גלם מיוחדים ומושקעים בניצוחם של השפים חיים אלוש ושאול דרעי.

מעבר לבשורה המשמחת של תעודת הכשרות, משמח שמסעדה ברמה גבוהה מצטרפת להיצע לא גדול של מסעדות 'פיין דינינג' כשרות בתל אביב.

מה שמיוחד במסעדה היא הדקדקנות והירידה לפרטים במנות. ניכר שמעבר למחשבה על התפריט החדש והמיוחד, בכל מנה הושקעה מחשבה- החל מהטעמים שמשתלבים יחד, בנראות, בצילחות המוקפד וחווית הסועד.

חשוב להדגיש, אל תתנו לשם "סושי בזל" להטעות אתכם. מלבד הסושי המשובח יש במסעדה מגוון של מנות מעולות שחבל לפספס. בתפריט מוצעות מגוון מנות כמו: צ'יפס אבוקדו, טטאקי פילה בקר, סלט מגוון ומרענן בשם: "בידו גאדו" סטייק פילה בקר ודג מוסר על מצע אטריות תרד ועוד.

חשוב לציין כי המסעדה מציעה לצמחונים וטבעונים אופציות שונות ואף ישנו סושי טבעוני בשם: "הירושימה" עם טופו, בצל מוחמץ, דלעת יפנית אפויה, מלפפון ועוד. אם אתם חובבי מנות פוטוגניות, מדובר ברול ורוד שנראה מרשים במיוחד ומצטלם נהדר.

סושי "הירושימה"

מעבר למנות המצוינות, ישנו תפריט אלכוהול מרשים עם יינות משובחים וקוקטיילים מעולים. היינות במסעדה נבחרו בקפידה בהתאם לתפריט ולמרות הקושי, סושי בזל בחרו לעבוד עם יקבים כשרים בתוצרת ישראלית בלבד.

טטאקי פילה בקר וצ'יפס אבוקדו

זיו פלג, הבעלים של המסעדה, אמר בהשקה החגיגית: "המעבר של מסעדה ותיקה כמו סושי בר בזל למקום חדש הוא מאתגר ומרגש כאחד" הוא הוסיף על המעבר למסעדה כשרה: "בחרנו לפתוח את המסעדה בבית המלון מאחר ואנחנו מאמינים כי מדובר בשיתוף פעולה שיתרום רבות למסעדה ויחשוף אותה לקהל נוסף שלא ביקר בה עד היום. כל זאת גם בזכות הרחבת התפריט והפיכתה למסעדה כשרה".

חידוש המנות והכשרת המקום נוצרו על מנת למלא צורך של שומרי כשרות שרוצים לסעוד בתל אביב במסעדה ברמה גבוהה וליהנות מאוכל מצוין ואכן, סושי בזל עונה על הצורך הזה. בנוסף לאלו, מעבר לחוויה הקולינרית- השירות, עיצוב המקום והאווירה מעניקים תחושה של חופשה בחו"ל.

סלט "בידו גאדו"
סטייק פילה בקר עם פטריות שימאג׳י על מצע פירה עם קרם קוקוס

מנות: מנות המתאימות לסועד אחד.
מחירים: מחירים הוגנים לפיין דיינינג.
שירות: מקצועי ואדיב.
כתובת: מלון פרימה סיטי. רחוב מאפו 9 תל אביב.
שעות פתיחה: המסעדה פתוחה בימים א׳-ה׳ החל מהשעה 18:00 ועד 23:30 | במוצ״ש שעה וחצי מצאת השבת.
טלפון: 077-9966312
כשרות: רבנות.
חניה: חניון בתשלום במלון.
נגישות: המסעדה נגישה.
שירותים: ישנם שירותים מעוצבים ונקיים במקום.
משלוחים: משלוחים ואיסוף עצמי בימים א'-ה' בין 11:00 ל- 22:30 ובמוצ"ש בין 19:00 ל- 22:30.

(צילום: יח"צ)

חשבונית:

צ'יפס אבוקדו– אבוקדו בטמפורה, איולי צ'ילי ירוק ספייסי מיונז (32 ₪),
סביצ'ה דניס-  צ'ילי אדום, עירית, צנונית, בצל סגול, סלק ובצל מוחמצים, נבטי בזיליקום, רוטב מלפפונים לימון ויוזו
חזה אווז- קרם בטטה לבנה, חלב קוקוס, בצל ירוק, עירית, ג'ינג'ר וצ'ילי
פנינת הים– טונה וסלמון עטופים בדף מלפפון, רוטב סויה מצומצם, טוביקו שחור, איולי צ׳ילי ירוק (46 ₪)
טטאקי פילה בקר – סלק מוחמץ, טוגראשי, עירית, איולי צ'ילי ירוק ( 72₪ ),
בידו גאדו – כרוב סגול, תפו״א, טופו, סלנובה, שרי, צנונית, תרד, נבטים, כוסברה, ביצה רכה, רוטב חמאת בוטנים (64 ₪ ),
פילה מוסר – אטריות תרד טריות, רוטב קארי צהוב, קרם קוקוס (77 ₪ )
סטייק פילה בקר פירה עם קרם קוקוס, פטריות שימאג׳י, דלעת יפנית, ציר סויה מתוקה (156 ₪ )

במנות הסושי:

הירושימה– אורז סגול, סלמון, סלק מוחמץ, רוטב כוסברה, עירית, שבבי טמפורה אדומה, גוואקאמולה, אבקת הירושימה (58 ₪),
טרטרול– דלעת יפנית אפויה, פפאיה, שאטה, עירית, מלפפון, ספייסי מיונז, שומשום שחור, טרטר מוסר, צ׳ימיצ׳ורי יפני, צ׳ילי קצוץ (52 ₪ ),
ארטופו- (רול טבעוני) טופו במרינדה, בצל מוחמץ, דלעת יפנית אפויה, מלפפון, עירית, ריבת צ׳ילי ירוק, טוגראשי, שבבי טמפורה אדומה, קרם סלק (46 ₪),
ספייסי טונה – טונה, מלפפון, אושינקו, לימון, ספייסי מיונז, רוטב צ׳ילי חריף, שבבי טמפורה אדומה, אפונת וסאבי, ריבת צ׳ילי (62 ₪)

קינוחים:

נמסיס שוקולד- רוטב קרמל מלוח, טוויל שוקולד ואגוזי לוז, בייבי בזיל (54₪)
קרם ברולה – טוויל תחרה של קוקוס עם רוטב פירות יער (54₪)

קינוח "נמסיס שוקולד"