יו"ר יהדות התורה יצחק גולדקנופף תוקף את ראש הממשלה היוצא בישיבת הסיעה, ומגדיר אותו בוגד.

"היום בגדת בכל עם ישראל", אמר "אם כל כך היית טוב אתה טוען שהיית ממשלה חזקה יציבה איך לא בחרו בשבילך?"

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

WhatsApp Video 2022-11-21 at 15.41.59

גולדקנופף המשיך בביקורת: "זה שנפגעת ונרגעת אחרי 3 שבועות ובאת היום לציבור, אני פוגע היום בימין, אני פוגע בשמאל, בכל עם ישראל. הסתרת את הדמות שלך במשך שנה וחצי, התנהגת כאילו לא היה שום דבר עמדת בצד שתקת. החלטת ביום הזה לפעור את פיך ולפגוע בחלק החרדי והדתי".

"אם חשבנו פעם שיאיר לפיד יכול לשנות את עורו, היום אנחנו רואים שזה היה רק איזה סימן של דמיון, אז היום כל מה שאתה מדבר אנחנו הופכים לדמיון. אנחנו יודעים כמה כספים העמדת לרשות מנסור עבאס. אנו יודעים שרציתם שנגיע לפת לחם. ברוך ה' עזר לנו הקב"ה ועם ישראל רובו ככולו אמר את דברו, עם ישראל רוצה מסורת יהודית. אנחנו מבטיחים, מה שעשו לנו לא נעשה לאף אחד. אנחנו ניתן לכולם שווה בשווה נדאג לכולם".

כזכור, מוקדם יותר היום אמר לפיד: "הממשלה החדשה עוד לא הוקמה, אבל כבר יש לה החלטות: תלמידי ישיבות יקבלו יותר כסף מחיילי צה"ל. סמוטריץ' רוצה לסגור את הכדורגל בשבת. יחוקקו חוק להפריד גברים ונשים במרחב הציבורי. מדינת ישראל היא מדינה יהודית, לא מדינת הלכה. לא יגידו לנשים איפה מותר להן ואיפה אסור להן לעמוד. הם לא יקרעו את המדינה הזו לאלה שמשרתים בצבא ואלה שלא, אלה שעובדים ואלה שלא".