תמיכה מפתיעה: ח"כ שרן השכל מהמחנה הממלכתי התייחסה היום (חמישי) לסערה הציבורית סביב אילה בן גביר והאקדח שנשאה בפגישתה עם נשותיהם של ראשי הקואליציה בתחילת השבוע. בדבריה חיזקה את בן גביר וציינה כי גם היא נושאת אקדח בעצמה.
"קשה לי להישאר אדישה לשיח סביב אילה בן גביר והביקורת שהיא סופגת על כך שהיא נושאת אקדח" כתבה השכל בפייסבוק. "מאז שירותי כלוחמת מג״ב, גם אני נושאת אקדח בתקופות מסוימות ואני רואה בזה חובה לנוכח המצב הביטחוני במדינה שלנו".
"אילה היא אמא לשישה שגרה בחברון ונוסעת עם ילדיה בכבישים שיש בהם סכנה ממשית" הזכירה. "מה שעצוב זה שאם זו הייתה תמונה של גברים, אני בספק גדול שהייתה מתעוררת זעקה גדולה כזו".
עוד סיפרה כי "את אילה הכרתי לפני מספר שנים כחלק מפעילותי סביב הר הבית. היא אישה חזקה ומצליחה בזכות עצמה, פעילה אידאילוגית וחברתית מוכרת הפועלת באזור ובסביבה עויינת לרוב, כמו גם מגוריה. לכל איש ואישה מגיעה תחושת ביטחון, ואנחנו לא חייבים להישען על אף אדם בשבילה". בסיכום דבריה פנתה לאילה ואמרה: "את אישה בפני עצמך, ללא קשר למי את נשואה. אני מחזקת אותך".
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
אוהד
לדחוף בכוח נערה לטנק אתם יודעים אבל לתמוך בזכותה של אישה להגנה עצמית פתאום לא?
11:09 18.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ענת
איילה בן גביר נוהגת נכון.מה הבעיה שהיא נושאת נשק?
14:22 17.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מכירים אותך ואת הקולגה שלך שיר שתכן הבאתם את כל הכאוס הזה בחניון הכנסת לא שוכחים לכן
עוד הזויה חלולה שמחפשת לשרוד עם מנעמי הכנסת,פעם ליכוד,תקוה חדש,בני גנץ,עכשיו בן גביר?
13:01 17.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר