האקדח של אילה בן גביר, אישתו של יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר, עורר סערה ברשתות ויגיע הערב (רביעי) לארץ נהדרת יחד עם שאר משתתפות פגישת נשות ראשי הקואליציה.
שרה נתניהו אירחה השבוע את נשות ראשי סיעות הקואליציה לפגישת גיבוש ראשונה אחרי ניצחון הימין בבחירות, בפגישה השתתפו יפה דרעי, רבקה גולדקנופף, גלית מעוז וכמובן אילה בן גביר. במהלך המפגש התגלה כי רעייתו של איתמר בן גביר, אילה, נושאת על מותנה אקדח.

אלא שזמן קצר לאחר פרסום תמונות מהפגישה הרשת החלה לגעוש בעקבות נשיאת האקדח.
"היא ירתה כבר בכולם, או שמחכים עד אחרי מנחה?" כתבה אחת הגולשות "פרובוקציה מיותרת, אגב התמונה מראה את המדינת הלכה שאתם בחרתם שתהיה, בהצלחה לנו שאבדנו" כתבה אחרת.
מנגד עלו קולות אחרים: "אני לא איזה תומך בן גביר גדול, אבל לא רואה מה הבעיה פהאם יש לה רישיון לנשיאת נשק, זכותה לקחת אותו לאן שהחוק מתיר לה" כתב אחד הגולשים. "קומנדו נשי כל הכבוד חיזקו ואימצו" כתבה אחרת.
אך עד מהרה בן גביר לא נשארה חייבת והגיבה: "גרה בחברון, אמא לשישה מתוקים ונוסעת בכבישים מוכי טרור ונשואה לבעלי שהוא האיש הכי מאוים במדינה, וכן, יש לי אקדח. תתמודדו", צייצה בחשבון הטוויטר שלה.
מה דעתך בנושא?
13 תגובות
1 דיונים
אי
שחקני ארץ נהדרת מוכשרים מאוד. התכנים עלובים ומשעממים. לכאורהההה כמובן
19:08 22.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסף
כמו שצריך!!! מי שיכולה כדאי שתוציא רשיון נשק ותיקנה
18:36 17.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורי
סרוחים כל האתרים משמיצים את זה רק אתם מנסים בחנפנות לשמאל בחילהה
17:23 17.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהופיץ
רמת העולב והבכיינות של המגיבים כאן היא עלבון לאינטליגנציה. תתמודדו, "סרוגים" חסרי חוש הומור
13:24 17.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אוראל זר
ויעשו מזה צחוק - ונראה איך תגיב. בן ז.......
13:11 22.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אוראל זר
- רבי זאב קיציס זצ"ל - וכך מתנהג הנכד הסורר שלו - איזו בושה. קיציס: במה סבך הקדוש אשם - למה אתה מתנהג ככה - למה???????? באמת!!
00:00 17.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עמנואל
שהקב"ה יחזיר אותו בתשובה
23:13 16.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חני
הרבנית גולדקנוף נראית נהדר!!
20:01 16.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ומי צופה בזה עדיין?
למה תעמולון הזוועה הלא מצחיק שהוא התכנית הזו, נראה יותר ויותר כמו פרקים של דר שטרימר?
18:51 16.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לאה
בושה וחרפה ללעוג על נשים שכל חטאם הוא שהן נשואות לנבחרי ציבור. מילא על נבחרי הציבור אבל גם על הנשים שלהם.. כמה נמוך אפשר לרדת. איפה הצנזורה?
17:35 16.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מלכה
בושה של תוכנית
15:53 16.11.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר