מבזקים
סרוגים
לקראת הריסה:

צפו: לוחמי גולני מיפו את בית המחבל מהפיגוע באריאל

גדוד 12 של חטיבת גולני פעל הלילה בכפר חארס בכדי למפות את ביתו של המחבל שביצע את הפיגוע הקטלני אתמול בבוקר סמוך לאזור התעשייה אריאל

כ"ב חשון התשפ"ג
צפו: לוחמי גולני מיפו את בית המחבל מהפיגוע באריאל
צפו: לוחמי גולני מיפו את בית המחבל מהפיגוע באריאל צילום: דובר צה"ל

לוחמי גדוד 12 בחטיבת גולני פעלו הלילה (רביעי) בכפר חארס בכדי למפות את ביתו של המחבל שרצח שלושה אזרחים ישראלים ופצע שלושה נוספים בפיגוע הקטלני שהתרחש אתמול בבוקר סמוך לאזור התעשייה אריאל.

תחקיר הפיגוע: המחבל דקר ודרס 20 דקות עד שחוסל
תחקיר הפיגוע: המחבל דקר ודרס 20 דקות עד שחוסלצילום: תחקיר הפיגוע: המחבל דקר ודרס 20 דקות עד שחוסל

המיפוי של בית המחבל בוצע לצורך בחינת האפשרות להריסת הבית, בהתאם להחלטות שיתקבלו על ידי הדרג המדיני.

אמש, עשרות תושבים מיישובי השומרון הפגינו בכניסה לכפר חארס ממנו יצא המחבל שביצע את הפיגוע הרצחני בסמוך לאריאל. במהלך המחאה נחסמו הכביש הראשי והכניסה לכפר לתנועת כלי רכב ערבים.

התושבים חסמו את הכניסה לכפר ואת הכביש הראשי לתנועת כלי רכב ערבים, ודרשו ממערכת הביטחון לצאת במיידי במבצע מקיף נגד הטרור.

במקביל להפגנה בכניסה לכפרו של המחבל יצאו כ-200 תושבים נוספים להפגנות מחאה, בצומת יצהר הגדולה, בצומת תפוח ובכניסה לישוב קרני שומרון.

אריאל חארס פיגוע צה"ל