חברת הכנסת המיועדת טלי גוטליב מהליכוד אמרה היום (ראשון) כי תפעל לפטר פרקליטים "שלא בדקו חומרי ראיות" בתיקי נתניהו.

בפוסט שפרסמה בחשבון הפייסבוק שלה, כתבה גוטליב: "מצאתי פתרון. אני אפעל להעמיד לדין משמעתי את כל מי שידע בפרקליטות על התקנת תוכנות ריגול ללא סמכות ושתק, את הפרקליטים שידעו על הוצאת צווים ללא סמכות משופטים, את הפרקליטים שלא בדקו חומרי ראיות בתיק נתניהו, ששיקרו בבית המשפט".

גוטליב הוסיפה: "אני לא סומכת על המפכ״ל שיפתח בחקירה ואני לוקחת על עצמי להוביל לפתיחת הליך משמעתי שבסופו פיטוריהם של עובדי ציבור שהפרו את כללי המשמעת שחלים עליהם ברגל גסה".

יש לציין כי כבר הוצהר בבית המשפט כי הפרקליטות לא ידעה על התקנת תוכנות הרוגלה ועל כך שהמשטרה לא סיפרה לשופטים שהעניקו צווים את הפרטים המדויקים של הנתונים אותם שואבות התוכנות הללו.