מצרכים:

חבילת נאצ'וס (200 גרם)
שעועית שחורה (שימורים או לחילופין שעועית שהשרתה במים במשך 12 שעות ואז מבושלת במים רותחים במשך שעתיים לריכוך)
2 אבוקדו בשל
100 גרם גבינת צ׳דר
3 כפות שמנת חמוצה (27% שומן)
כף מיונז
כף מיץ לימון
מעט מלח

מצרכים לרוטב סלסת "פיקו דה גאיו":

2 עגבניות (עדיף סוג תמר כי הן מתוקות יותר)
צרור כוסברה
2 פלפל חלפניו
1 בצל
1 כף שמן

נכין גם את רוטב סלסת "פיקו דה גאיו":

קוצצים את העגבניות, בצל, חלפניו והכוסברה דק דק, מתבלים עם שמן זית ומעט לימון ומערבבים היטב.

נוציא את הנאצ׳וס מהתנור, נפזר מעליו את האבוקדו, רוטב הסלסה, השעועית והשמנת באופן שווה.בתאבון!