יום הנאצ'וס הבינלאומי: מתכון מנצח
היום, ה6 בנובמבר מציינים את יום הנאצ'וס הבינלאומי: לכבוד המאורע, סידרנו לכם מתכון לנאצ'וס עם גואקמולי יחד עם רוטב סלסה פיקנטי
(צילום: שאטרסטוק)
מצרכים:
חבילת נאצ'וס (200 גרם)
שעועית שחורה (שימורים או לחילופין שעועית שהשרתה במים במשך 12 שעות ואז מבושלת במים רותחים במשך שעתיים לריכוך)
2 אבוקדו בשל
100 גרם גבינת צ׳דר
3 כפות שמנת חמוצה (27% שומן)
כף מיונז
כף מיץ לימון
מעט מלח
מצרכים לרוטב סלסת "פיקו דה גאיו":
2 עגבניות (עדיף סוג תמר כי הן מתוקות יותר)
צרור כוסברה
2 פלפל חלפניו
1 בצל
1 כף שמן
נכין גם את רוטב סלסת "פיקו דה גאיו":
קוצצים את העגבניות, בצל, חלפניו והכוסברה דק דק, מתבלים עם שמן זית ומעט לימון ומערבבים היטב.
נוציא את הנאצ׳וס מהתנור, נפזר מעליו את האבוקדו, רוטב הסלסה, השעועית והשמנת באופן שווה.בתאבון!
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו