חדשות

יואב קיש לסרוגים: "חברי הציונות הדתית יהיו שרים"

ח"כ יואב קיש הגיב לניצחון הצפוי של הימין ואמר לסרוגים כי חברי הציונות הדתית הם "שותפים שלנו שיהיו גם שרים בממשלה. הלכנו יד ביד לכל הדרך באופוזיציה, וכך יהיה גם בקואליציה הבאה בראשות נתניהו"

((צילום: סרוגים))

ח"כ יואב קיש הגיב הלילה (רביעי) לניצחון הצפוי של גוש הימין בבחירות לכנסת, אך הבהיר כי עדיין מוקדם מדי לחגוג באופן רשמי. עוד התייחס לשיתוף הפעולה הצפוי עם הציונות הדתית ואיתמר בן גביר.

יואב קיש
יואב קיש| צילום: (צילום: סרוגים)

"אני מקווה שמה שאנחנו רואים עכשיו יהיה תוצאות האמת" אמר לסרוגים. "מה שמרגיע עכשיו זה שחוץ מבל"ד אנחנו מובילים למרות שכולם עוברים, אני מקווה שזה עוד יעלה ויהיה יותר טוב".

כשנשאל על הציונות הדתית ועוצמה יהודית, קיש אמר כי הם "שותפים שלנו שיהיו גם שרים בממשלה. הלכנו יד ביד לכל הדרך באופוזיציה, וכך יהיה גם בקואליציה הבאה בראשות בנימין נתניהו". במענה לשאלה האם בן גביר יקבל את תיק ביטחון הפנים, קיש ענה כי הוא "לא מחלק את התיקים, אז לא יודע".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

1 תגובות
1
carolinedixon
03.05.25

carolinedixon The silence between us speaks volumes. Can we translate it with more than just words? f1nd me on carolinedixon_mooo_com change _ to dot

הצטרפו אלינו