חדשות

"מטורף" | עמית סגל תוקף: "עליהם לפיד מוכן להישען"

חברת הכנסת עאידה תומא סלימאן פרסמה דברי פרידה ושבח מהמחבלים שחוסלו הלילה בשכם. במערכת הפוליטית תקפו אותה. עמית סגל: "ועל האנשים האלה לפיד מוכן להישען"

"מטורף" | עמית סגל תוקף: "עליהם לפיד מוכן להישען"
צילום: עמית סגל (צילום: יונתן זינדל/ פלאש 90)

בעקבות דבריה של חברת הכנסת עאידה תומא סלימאן בעד המחבלים שחוסלו הלילה, הפרשן הפוליטי עמית סגל תוקף את ראש הממשלה יאיר לפיד, ואומר כי הוא מוכן להקים ממשלה הנשענת על תומא סלימאן וחברי מפלגתה.

תומא סלימאן כתבה בחשבון הטוויטר שלה: "שכם נפרדה היום מהשהידים שלנו. העם הפלסטיני שלנו נפרד מהשהידים שלו. ככל שהכיבוש מגביר את פשעיו. ההתנגדות עלתה. שיעור חשוב בהיסטוריה של אנשים".

סגל שיתף את דבריה של סלימאן וכתב: "ועל האנשים האלה לפיד מוכן להישען".

מעצר שכם גוב אריות
מעצר שכם גוב אריות| צילום: תיעוד מיציאת הכוחות משכם (דובר צה"ל)

בציוץ נוסף הוא כתב: "באיזה יקום חברים ציוניים בקבינט שולחים חיילים לקרב, ואז מוכנים לשתף פעולה עם מי שתומכים בכלל במחבלים שיורים עליהם? פשוט מטורף".

חבר הכנסת מיקי זוהר מהליכוד אמר: "תקראו ותפיצו את דברי הפרידה של עאידה תומא סלימאן מהטרוריסטים שחוסלו אתמול ע״י צה״ל. זה כל מה שעם ישראל צריך בשביל להציע נכון, להצביע לימין. כל ממשלה ישראלית שתסמוך על נבחרי הציבור של הרשימות הערביות סופה לכישלון. העם היהודי חייב לשמור על עצמו ועל מדינתו כי לנו אין מדינה אחרת".

יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' אמר: "‏אי אפשר להילחם בטרור כשמקימים ממשלה עם תומכי טרור! זה או ממשלה של לפיד-גנץ עם תומכי טרור או ממשלת ימין על מלא ל-4 שנים".

תגובות

53
37
גדי חי
26.10.22

ועל מי רצה להישען ביבי ....אם אתה לא יודע תשאל את אבו יאיר או את סמוטריץ

36
אס
26.10.22

לפיד ימכור הכל להמשיך ולהגשים חלום אישי שלו על חשבון המדינה וחיים אדם

35
א
25.10.22

לפיד האפס לא אשם אלה החמורים שבוחרים בזבל הזה