חדשות ספורט

חוזרת בה? סרינה וויליאמס: "לא פרשתי מטניס"

לאחר שעולם הספורט קיבל את העובדה שהוא נפרד מאחת הטניסאיות הטובות בהיסטוריה, היא כעת רומזת כי ייתכן ותחזור לשחק, בדומה למספר ספורטאים בעבר שנקטו בצעד זה

סרינה וויליאמס. צילום מסך אינסטגרם
| סרינה וויליאמס. צילום מסך אינסטגרם צילום: סרינה וויליאמס. (צילום מסך מתוך אינסטגרם)

אגדת הטניס סרינה וויליאמס הפתיעה מעריצים רבים כאשר טענה כי היא לא פרשה ממשחק, וייתכן כי תחזור לשחק בספורט בעתיד. זאת בניגוד להודעה על פרישתה מוקדם יותר השנה.

כזכור, בראיון לווג באוגוסט השנה אמרה וויליאמס כי היא "מתרחקת מטניס" לאחר אליפות ארה"ב הפתוחה. כעת טענה וויליאמס בוועידה בקליפורניה כי סיכוייה לחזור לשחק בספורט מאוד גבוהים, ואמרה בשעשוע כי אפשר לבוא לבקר בביתה ולראות שיש לה שם מגרש טניס.

למרות שוויליאמס לא הודיעה באופן רשמי על פרישה, כך פרשו אותה הפרשנים ברחבי העולם. אם היא אכן תחזור לשחק, לא יהיה מדובר בספורטאי הראשון בתקופה האחרונה שעושה קמבאק לאחר שטען כי פרש.

כזכור, אגדת הפוטבול טום בריידי הודיע על פרישתו בפברואר, אך במרץ הודיע שישוב לשחק.

אגדה נוספת שפרשה ואז חזרה לשחק היה כמובן מייקל ג'ורדן. לאחר האליפות השלישית ברציפות, פרש מכדורסל, וחזר לשחק שוב ב-1995, אז זכה שוב ב-3 אליפויות ברציפות. ב-1999 פרש ג'ורדון בשנית, וחזר לקדנציה שלישית בליגת ה-NBA ב-2001.

תגובות